[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar urmatoarele plante:  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Redknee
Member

IP:

Eleocharis parvulus, barclaya, pogostemon helferi, vallisneria, moss, echi. ozelot, lilaeopsis brasiliensis, java fern, ludwigia cuba, hygrophila kompakt.
Astept oferte pe PM.
Multumesc.

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Maniacul
Junior member

IP:

vallisneria gasesti la domnul Attila care se ocupa cu confectionarea acvariilor , sper ca il cunosti , sta pe strada giordano bruno nr.30 si e foarte ieftina dar nu e mare. e mica si e 2 lei potul .
[Yahoo!]
danc
Membru de baza
[Avatar]

IP:

De ce nu mi-ai spus mai repede, am aruncat o groaza de vallisneria, mi-a invadat tot acvariul si nu aveam ce face cu ea
[Email] [WWW]
Redknee
Member

IP:

pei... na aveam si eu destula dar... am dat-o pe buda-n jos si acuma... mna... ma rog

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
danc
Membru de baza
[Avatar]

IP:

chiar ma gandeam sa postez pe forum ca donez vallisneria, dar ma gandeam, sincer ca o sa rada lumea de mine, ca doar toata lumea are vallisneria, sau nu ?!?! )
[Email] [WWW]
Redknee
Member

IP:

e o planta comuna rau DAR uneori unii... o mai pierd...

Forum Index » Cumparari
Go to: