[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vanzare acvariu 130 L  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
klayus
Member
[Avatar]
IP:

Vand acvariu 77x37x45, suport de acvariu facut din placa OSB finisat cu autocolant, suportul e un pic mai mare si foarte rigid, poate fi folosit pentru acvarii mai mari sau mai grele(mai inalte). Acvariul are substrat Sera floredepot, humus si humus plus,pietris 1-7 mm necalcaros, filtru extern fluval 304.
Capac facut din lambriu pvc,imbracat in autocolant negru,cu autocolant oglinda in interior, 4 neoane(2 x 865 2 luni vechime, 2 x 830 1 sapt vechime, drosere electronice)
Pesti: cativa molly velifera, un scalar mare negru, 2 xipho, 2 zebre. mai am 3 cory panda si 4 SAE (nu prea vreau sa ii dau dar oricine are un pret ;)
Plante: hygrophila polysperma (multa), 2 anubias, multa cambomba, niste blyxa auberti, 2 nymphaea lotus, planta mare si un pui cu cateva frunze, pogostemon helferi destul de mult, rotala, glossostigma cateva fire, de abia le-am pus la inmultit, dar o duc foarte bine,hemianthus micra... si 2 Echinodorus bleheri mari. mentionez ca plantele o duc foarte bine.

s-ar putea sa fi uitat niste plante sau pesti, cand imi aduc aminte o sa editez postul.

preferabil ar fi sa dau tot odata, cu 1000 ron, cu tot cu un filtru tetratec ex700, sau 850 ron fara; DAR:

acvariu cu capac si substrat - 400 ron
plante ramane sa discutam pe privat daca e cineva interesat de ele separat
filtru extern, cu furtune si coturi si ce mai am la el - 200 ron
mai am un tetratec ex700 fara materiale filtrante - 180 ron
pesti toti fara cei care nu prea vreau sa-i dau 60 ron
cu tot cu aia 100 ron

mentionez ca daca se cumpara tot se da bonus un Heating Cable de 25w, boyu. este pe drum cablul si in maxim 10-15 zile ajunge
[Yahoo!]
klayus
Member
[Avatar]
IP:

EDIT:
plantele sunt rezervate.
se accepta si schimburi cu reactoare externe, osmozor, incaliztor extern sau intern mare, skimmer....
ca pesti mai sunt 2 ramirezi maturi, care au depus de 2 ori cu succes.
[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: