[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
plante la pot  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ultkas
Member
[Avatar]

IP:

am si eu o intrebare cam aiurea...cand scrie pe un site sau la un petshop la o planta 5cm POT de ex si costa vreo 20-25 lei sau cat costa ea...POT-ul asta reprezinta doar o planta sau un manunchi de cateva fire? ca mi se pare cam scumpa 25 de lei o planta (sau chiar mai scumpa)...daca vreau sa iau 10 plante ma costa cat un acvariu
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

ultkas wrote:...cand scrie pe un site sau la un petshop la o planta 5cm POT de ex si costa vreo 20-25 lei sau cat costa ea...POT-ul asta reprezinta doar o planta sau un manunchi de cateva fire?

Pai la petshopu' la care ai vazut potu' n-ai intrebat ce primesti in schimbu' a 20-25 lei ?
Plantele pentru acvarii sint scumpe, asta-i pretu' lor.
Plantele stem se vind la poturi de cite 5-10 fire. Plantele "individuale" se vind la bucata.

Poze: smilie ... Poze cu plante
ultkas
Member
[Avatar]

IP:

uite ca atunci cand am fost la petshop chiar nu mi-a venit ideea sa intreb...m-am tot uitat pe site-uri si am vazut chestia cu POTU`...deci intr-un POT sunt mai multe fire o sa intreb si cand o sa cumpar...mersi de raspuns
LUPmic
Senior member

IP:

Pai eu am luat Anubias la pot si erau 2 plante' si am luat Bacopa si erau vreo 5-6 fire parca
Intradevar sunt scumpe plantele la magazin.
Mai uita-te pe la Vanzari si la Donatii.
[Email] [Yahoo!]
clonitza
Member

IP:

De multe ori daca ai ghinion sunt si mai scumpe plantele de pe forum, indirect, daca ai ghinionul sa vina si cu alge.
Vanati magazinele care vand plante cand primesc marfa, calitatea e incomparabila cu multe plante vandute de amatori si in plus sunt de multe ori mult mai ieftine, nu toate plantele totusi.

Un pot arata asa:

image
[Email]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Utkas,, te rugam sa treci si locatia
Ca sa stim ,si noi
O zi buna

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: