[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Creveti + pesti  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Sunt din ce in ce mai fascinat de creveti asa ca ma tot gandesc sa cumpar vreo 3 red cherry sau 2 amano. In prezent in acvariu (50 l) am 3 cory, 6 neoni, 2 tetra, 1 colisa lalia. E vreo problema in ceea ce priveste compatibilitatea?
aim icon
andreic
Membru de baza

IP:

Daca vorbesti de Tetrazone, da, este o problema. Si Colisa, daca poate sa prinda ceva nu se da inapoi de la papa.
Pe saracii RCS ii cam papa toti.
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Nu sunt tetrazone, ci tetra painted. Sincer ma tem de colisa cel mai mult. Nu stiu ce sa fac pt ca imi plac f mult. Dar Atyopsis Moluccensis? Am vazut ca sunt mai maricei. E nevoie ca si crevetii sa fie tinuti in grup? Ma gandeam sa iau doi Atyopsis.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/01/2010 13:08:43

aim icon
BogdanC
Junior member

IP:

Si eu sunt foarte incantat de creveti Am constatat (dupa observatii directe si discutie cu fostul proprietar) ca am mostenit pe langa mai multi RCS mici si 2 varietati de Caridina babaulti - anume green (2-3 creveti relativ mici) si posibil Malaya - acesta din urma fiind un singur exemplar de vreo 3 cm.

Cred ca Atyopsis se simt mai bine daca sunt macar 2. Eu in prezent am 4, si am remarcat un comportament de turma: se aduna impreuna sa manance, stau agatati in aceleasi locuri (unde e curentul mai puternic, logic ), uneori se mai impung cand dau navala la hrana. Deci e mai interesant sa fie minim doi

Succes!

This message was edited 1 time. Last update was at 02/02/2010 14:18:59

Detritus, detritus, detritus...ad infinitum
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

andreic wrote:Daca vorbesti de Tetrazone, da, este o problema. Si Colisa, daca poate sa prinda ceva nu se da inapoi de la papa.
Pe saracii RCS ii cam papa toti.

Corect,chiar daca nu-i papa tot ii ataca si firavi cum sunt...
[Email]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: