[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acv. de 90l vechi de peste 12 ani mai rezista?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Terra
Junior member

IP:

am primit un acvariu de 90l (65/35/45 - L/l/h) vechi de peste 12 ani. Nu curge, am vazut eu, e din sticla de 6mm. Intrebarea e oare merita sa ma ocup de el, sau mai bine mi-as lua altul nou? Oare cat ar mai tine? M-am gindit ca i-as pune 2 intaritoare sus pe latime, dar sincer nu stiu daca ar merita efortul. Va rog sa ma ajute cei care au o experienta mai mare in acvaristica, eu sint prea junior inca.
Mersi
BLeeD
Up In Smoke
[Avatar]

IP:

OMG ! o gramada de topicuri de genul asta

pai cum sa te ajute cineva cu experienta?...de unde sa stim in ce conditii a fost tinut pana acum...a stat umplut cu apa sau gol...e din silicon sau e lipit cu chit?
Oricum 12 ani mi se pare destul de mult nu-ti poate da nimeni garantia ca va tine in continuare.

image
[Email]
Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

Terra wrote:am primit un acvariu de 90l (65/35/45 - L/l/h) vechi de peste 12 ani. Nu curge, am vazut eu, e din sticla de 6mm. Intrebarea e oare merita sa ma ocup de el, sau mai bine mi-as lua altul nou? Oare cat ar mai tine? M-am gindit ca i-as pune 2 intaritoare sus pe latime, dar sincer nu stiu daca ar merita efortul. Va rog sa ma ajute cei care au o experienta mai mare in acvaristica, eu sint prea junior inca.
Mersi

Cel mai bine e daca te pricepi putin sa scoti siliconul/chitul ala vechi si sa iti cumperi un tub de silicon special de acvarii si il lipesti dinou integral sau daca nu prea te descurci iei altul si cu asta basta

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
Terra
Junior member

IP:

Multumesc de pareri, m-am gandit mult si am ajuns la cancluzia ca mai bine iau unul nou, decat sa ma risc cu asta, oricum cind m-am uitat mai atent am observat ca si algele s-au bagat pe sub silicon, asa ca sta nu poate fi de bine. Cred ca decat sa ma trezesc cu piscina in camera mai bine dau ceva bani si dorm linistit.
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

Cam cat "rezista" un acvariu "clasic" (chit + cornier, fie el si din aluminiu) vs. silicon (cu sau fara cornier) ?? Desigur, ma refer la utilizare continua.
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: