sa stii ca ma gandesc mereu ... dar mi-e greu sa renunt la ei .Sunt o pacoste...mizerie etc. Mi-as lua o familie de ramirezi ca am citit ca sunt destul de fascinanti si muuult mai curati decat "porcusorii" mei
Numele meu este Bogdan. Sunt destul de incepator la capitolul acvarii. Am inceput prin a cumpara un bol pentru fata mea de 3 ani cu 2 carasi (stiu o mare prostie). Am incercat ulterior sa repar cat de cat greseala dupa ce m-am documentat un pic. Problema mea a fost spatiul si am modificat mobila etc si d-abia am reusit sa pun un acvariu de 60 de litri (care teoretic momentan e ok dar peste probabil un an voi avea probleme iar). Intentionez sa imi iau ceva peste 150 de litri dar vom vedea.
Practic acum am 56 de litri mai exact, 2 carasi oranda (90% femele amandoua), un filtru eheim extern de 3 litri capacitate cu materiale filtrante, o pompa, o planta care chiar daca este gigant tot nu prea rezista si ieri mi-am luat si 6 neritine pentru alge.
Probleme am milioane (nu majore dar sunt) si o sa le prezint pe ficare in parte pe acest forum.