[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mavros
Forum Index » Profile for mavros » Messages posted by mavros
Salut, cumpar mascul caras oranda. Astept urgent oferte pe PM.
Multumesc!
sa stii ca ma gandesc mereu ... dar mi-e greu sa renunt la ei .Sunt o pacoste...mizerie etc. Mi-as lua o familie de ramirezi ca am citit ca sunt destul de fascinanti si muuult mai curati decat "porcusorii" mei
Salut merci. Ieri mi-a depus icre cel portocaliu si ma astept sa depuna si cel alb si se vor mai desumfla un pic. Pacat ca nu am mascul (
Numele meu este Bogdan. Sunt destul de incepator la capitolul acvarii. Am inceput prin a cumpara un bol pentru fata mea de 3 ani cu 2 carasi (stiu o mare prostie). Am incercat ulterior sa repar cat de cat greseala dupa ce m-am documentat un pic. Problema mea a fost spatiul si am modificat mobila etc si d-abia am reusit sa pun un acvariu de 60 de litri (care teoretic momentan e ok dar peste probabil un an voi avea probleme iar). Intentionez sa imi iau ceva peste 150 de litri dar vom vedea.

Practic acum am 56 de litri mai exact, 2 carasi oranda (90% femele amandoua), un filtru eheim extern de 3 litri capacitate cu materiale filtrante, o pompa, o planta care chiar daca este gigant tot nu prea rezista si ieri mi-am luat si 6 neritine pentru alge.
Probleme am milioane (nu majore dar sunt) si o sa le prezint pe ficare in parte pe acest forum.

Inca o data va salut si tot respectul.

Forum Index » Profile for mavros » Messages posted by mavros
Go to: