[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mariusp
Forum Index » Profile for mariusp » Messages posted by mariusp
Din pacate au murit toti pestii mai putin cei 2 sanitari (catfish). Acum intrebarea este de ce nu au murit si astia doi mici si ce trebuie sa fac in continuare? As vrea sa mai cumpar pesti dar mie sa nu fie altceva decat gris si sanitari sa fie purtatori?
Nu am prospectul la mine acum dar diseara cand ajung acasa voi verifica. Sare iodata merge?
Acum am ridicat la 27 de grade. Am mai cumparat o solutie numita Deep Fix care este pentru gris (Ichthyostop, cred?).

Aseara nu am reusit sa gasesc nimic deschis si pana astazi dimineata au murit 3 dintre ei. Ceilalti nu par nici ei prea bine dar acum ca am aplicat solutia sper sa inceapa sa isi revina.
Exista vreun pet-shop non-stop in Bucuresti?
In piata unde vand pesti, acvarii, hrana, etc. Era o doamna care are un stand/ E acolo de mult timp. Pana acum nu am avut nici o problema si am mai cumparat de la ea plus ceva sfaturi ce mi-a dat...

Am atasat niste poze la urmatorul link daca isi da seama cineva daca este intr-adevar gris. Din pacate nu cu ce sa ridic temperatura la apa (pare a fi o solutie pentru altii) si mie ca nu o sa mai pesti pana cand ajung sa cumpar...alte solutii?

http://www.spanning.ro/~mariusp/1.jpg
http://www.spanning.ro/~mariusp/2.jpg
Buna ziua,

Am un acvariu de 37 litri si 8 pesti. Pesti pe care ii pot identifica sunt:
- 2 carasi
- 2 sanitari (catfish)
- 1 neon
- 2 (necunoscuti, sunt roz, par ca zebra)
- 1 (necunoscut, albastru)

Apa o schimb la 2 saptamani cate un sfert. Ca hrana le dau niste "bobite rosii" care provin din piata obor.

In curand am achizitionat cei 2 pesti sanitari si acel necunoscut albastru. A doua zi dupa ce i-am cumparat si introdus in acvariu am observat niste pete albe pe toti pestii. Cei mai mici (neon-ul si cei care seamana cu zebra) par a fi intr-o agonie totala deoarece ei nu mai pot innota si cred ca sunt pe moarte. Cei mai mari (carasii) par sa fie mai bine desi am observat la cozi ca au inceput sa se "dezintegreze".

Din cate am adunat de pe acest forum am gasit o solutie cu albastru de metilen care am aplicat de 2 ori pana acum, de ieri pana astazi. Din pacate situatia de ieri pana astazi s-a agravat si nu stiu daca ei vor supravietui pana maine. De asemeni am schimbat si apa (25% din total) astazi si vei face la fel si maine.

Poate cineva sa imi spuna ce as mai putea face pentru ei?

Multumesc mult!

Forum Index » Profile for mariusp » Messages posted by mariusp
Go to: