[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
daca tot ai extern dece il mai tii pe cel intern( e ok sa-l tii perioada asta cat ai apa tulbure) dar dupa scoatel ca ocupa spatiu. eu zic sa lasi lenea cauta cateva acvarii din care sa te inspiri, si aseaza pietrele ca e pacat de ele si nu sunt chiar atat de mici sa nu poti face ceva cu ele.

fundalul eu asa renunta la el dar daca tie iti place pune niste moss prin crapaturi

uite ca idee https://www.youtube.com/watch?v=uboJnK-b00M
am citit tot jurnalul tau si nu am inteles ce ai vrut sa faci si cea iesit. nu inteleg dece tii mormanul ala de pietre acolo cind la-i putea folosi in a face un scape frumusel cu el ideii sunt o groaza pe aici pe google.

acel fundal de piatra nu are nicio treaba acolo si nici nu este executat cum trebuie.

nu-mi pare rau ca treuie sa te critic.
oricum e greu acum sa se mai poata faca ceva cu cele doua

Mie mi plac crengile alea asa . E ca SI cum cele doua parti s AR tine de mina ... Un fel de punte de legatura..

Gabi cand privesti poza privirea iti fuge direct la ele, la concursuri nimeni nu-ti puncteaza aceasta conexiune dincontra
creanga o poti pune numai in partea dreapta daca vrei, dar nu este suficienta iti mai trebuie cateva crengute pentru a dezvolta zona

o poti face ca aici http://www.theaquaticplantsociety.org/oliver-knott/

iar in dreapta accicularis pe fundal si parvula spre centru
daca ai putea culca cele doua craci din mijloc ai avea o profuzime mai buna (le poti taia pana la jumatate in circumferinta si sa incerci sa-le impingi in jos).

restul arata foarte bine.
daca tot umbli pe acolo inca o parere
cred ca ce se vroia era ca piatra din spate, era sa nu fie o bariera vizuala si ar trebui indepartata/inlocuita cu doua mai mici stanga/dreapta sa sugereze departarea ci continuarea drumului. La fel ar accentua asta inca doua ramurele subtiri in spate.
Cele doua crengi groase din planul indepartat stanga si dreapta parca nu-si au rostul si nu ajuta la senzatia de spatialitate data de crengile aplecate care se subtiaza pe masura ce ne indepartam.

Multumesc Lucian pentru ajutor exact asta vroiam sa spun, iar cele doua crengi groase nu a iti distrage chiar atat de mult atentia sau cel putin mie (privirea fuge spre centru)

eu zic sa faci un mix cu eleocharis daca tot vrei si glosso, avantajul lu' glosso e ca creste haotic daca nu are sufcienta lumina si nu o sa ai un plan drept de gazon cea ce tu nu ai nevoie.
arata bine dar trebuie ridicat un pic mai mult la partea din spate si departate putin pietrele, cum este acum iti spune clar ca acolo se termina

ps.
Am EU o obsesie cu eleocharisul , Dar l as vedea in grupuri mici PE linga citeva radacini. Mi se pare ca I AR da SI Mai multa finete compozitiei .

eleocharisul il poate planta cu 2-3 saptamani inainte de poza finala evitand etinderea lui in zone nedorite si este si dificil sa il poti tunde sau elimina din acele zone
eu zic asa:
1 substratul un pic mai mult in fata sau invers
2 deschide distanta intre pietre pe spate
3 pietrele asezate descedent de la mare in fata la mic pe spate
asa zisa radacina e din plastic?

am vazut ca ai niste pietroie dece nu incerci sa-le exploatezi? ar arata foarte bine un iwagumi

https://www.google.ro/search?safe=strict&biw=1366&bih=608&tbm=isch&sa=1&q=iwagumi&oq=iwagumi&gs_l=img.1.0.0j0i30
Ce fel de nisip este?
Arata foarte bine.

salut Stefan, este nisip fin obisnuit dar englezi il numesc cosmetic probabil pentru ca-l pot colora sau ca il poti folosi pentru mai multe lucruri, sincer nu stiu.

Chiar daca ar aduce a zona cu mangrove(desi acolo dispunerea radacinilor e cu ramificatia stufoasa in jos (se simplifica spre oglinda apei)ar arata foarte bine, original ,mie imi place

multumesc Ocean!

aseara am inceput sa finalizez ce am inceput sa leg moss,hc, mc, pietre s.a.m.d.

image
Vrei sa pastrezi nisipul doar la nivelul ala ?

da nisipul ramane la nielul ala

Nu va arata putin a padure de mangrove ?

vor mai fi elemente de lemn si piatra adaugate asa ca nu o sa arate ca o padure de mangrove.

Imi place culoarea nisipului foarte mult . Imi plac mult in setupurile tale materialele care le alegi ( radacini , pietre , nisip ) .

multumesc Gabi!

multumesc koala! mai am putin si sper sa-i dau o forma
cum sa nu, toate farmaciile au glicerina boraxata
am mai adaugat putina culoare pana aung plantele, deci mai astept smilie

image
arata foarte bine dar cred ca se apropie de restart
super scula, dar si-o gramada de bani cel putin aici.
sper sa dispara aceasta aliniere cand adaug plantele
pai si ce jucarie a venit?
Multumesc Lucian, este cam aglomerat cu lemn, dar o sa am grija sa nu-l aglomerez cu plante.

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: