| Message |
|
|
Care parter domnule ca eu nu stiu nimic????
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Akaiu wrote:Cam asa arata baltoaca.
foarte misto baltoaca
|
 |
|
|
Super simpatic.
Ii pe urmele tale
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Shubi wrote:Drept ii ca si mie-mi place iar dupa Mugurel nu te lua la carcoteala, clar il roade invidia
In rest ....
Mugurel nu prea vede bine ce si cum in bazin=lumina slaba.........asa ca pregateste ceva ambalaje cat de repede
ca o sa trebuiasca......
|
 |
|
|
mugurel wrote:George, buna treaba ai facut tu acolo ...
Ca si carcoteala, milka, dupa cum s-a rotunjit, zice ca ai curentii slabi ...
Cinstit, mie-mi place mult asa, dar daca accezi catre acropore, tre' sa umbli la curenti ...
No, da tare-i fain
PS cand iti vine pustiul cel mare acasa de sarbatori, pune-l cu obiectivul pe acvariu, telefonul e pentru altele ...
milka imi place foarte mult asa mai plinuta.
curenti o sa mai =punem = cat de curand
|
 |
|
|
Hei... Ai ajuns acasa de la Felix?????
Ce mai face bazinul?????
Sau deja esti plecat in Austria  la schi.
|
 |
|
|
Ganditi-va ca eu am unul de vreo 10-12 cm  .
Intr-o ora muta jumatate nisipul din bazin
Numai cu batul pot sa-l astampar
|
 |
|
|
Mersi mult
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
pompele sunt jebao si au modul NIGHT....intra automat daca ai selectata optiunea
|
 |
|
|
aurecj wrote:
ptmdanezu wrote:AU MURIT ASA PUR SI SIMPLU SAU CUM ?
Nu, pe unul l-am pescuit si pe celalalt l-am impuscat...
Trecand peste gluma, da, au murit pur si simplu. Decora de cand l-am bagat in bazin s-a ascuns sub o piatra si n-a iesit de acolo deloc, iar cand l-am vazut era deja dus (era chircit, deci se poate sa nu-i fi placut ceva, ca ceilalti 5 sunt OK). Puellaris-ul s-a comportat OK in prima zi, a lucrat ca bezmeticul, cum v-am zis, ieri a iesit din 'barlog", s-a plimbat si a mai mestecat ceva nisip vreo ora, dupa care la un moment dat l-am vazut in mijlocul bazinului cu melci, creveti si crabi calare pe el, halindu-l de zor...
Nu stiu ce i-a apucat, dar asta este... se mai intampla... Sunt sigur oricum, desi nu-mi place, ca nu vor fi nici primii, nici ultimii pesti pe care-i voi pierde. Pana la urma, sub o forma sau alta, toti ne ducem.
total deacord
in alta ordine de idei pacat de ei.....si la mine un puellaris s-a dus subit ,,,,,,fara sa intrebe pe nimeni
|
 |
|
|