[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Este o boala contagioasa si eu am avut la un moly pe care l-am scos de acolo (ma refer ca l-am scos din acvariu) ,creca e gris.
Poate
I s-a mai intamplat cuiva?
Nu am mai gasit niciun pui prin maternitate,caz rar sau e din cauza stresului(ea parea destul de calma,nu incordata
Am gasit-o moarta cu un pui juma iesit creca stresata sau s-a.blocat puiul si a murit,habar n-am,e prima oara cand se intampla!R.I.P.
E o chestie ciudata mai alba mica care iese usor,poate sa nasca acuma sau naste maine dimineata?
Ms pentru sfat!maine creca o sa nasca,se vede o chestie mica.ca o codita,da nu-i iesita prea mult inafara.
Eu zic ca e gestanta deoarece celelalte 2 femele sunt slabe pe langa ea.
Am pus-o in maternitate,temperatura 26-28 C,ori in seara asta cat timp e mai luminat ori maine dimineata va naste ,nu?
Poze
Poze(scuze pentru calitatea lor,mi s-a stricat filtru care face valuri si am pus unul cu bule)
Poze pun maine,nu am timp azi.
Buna seara!acum 5 min cat timp mi-am privit pesti am vazut o femela de xipho stand intr-un colt al acvariului si rspirand rapid si foarte stresata,eu am pus-o in maternitate ,.astept sfaturi ,poze o sa dau cand ajung acasa!am uitat sa zic ca am gasit-o dublu de cand am vazut-o ultima oara.
Vand doi carasi cometa,12 lei bucata dau 24 amandoi,doar pentru sector 6 Bucuresti-zona Drumul Taberei.Nu le pot face poze fiindca nu stau locului,pentru detalii in PM.
Icrele sunt nedezvoltate,daca ai masculi mai deschisi la culoare pata la inceput va fi maro sau galben/alb daca ai masculi deschisi la culoare pata va fi neagra.Daca ai masculi mai inchisi la culoare si pata e maro sau alba /galbena inseamna ca pui nu sunt nedezvoltati si inca mai trebuie lasata in pace femela,daca burta nu e patratoasa si nu zici ca pocneste inseamna ca mai are mult pana sa nasca.Cand e pe punctul de a naste e mai agitata,coboara in jos si urca pe langa geam.Asta am citit pe unele jurnale de pe aici,si pe net.Daca nici asta nu e ,inseamna ca masculi nu-s buni pentru monta/imperechere.Masculi le streseaza si in natura,asta nu e un motiv asa mai logic(intr-un fel).
Exact la fel mi-a facut si mie o femela icre pentru ca am mutat-o + 2 pui,singura femela care a facut asa.Acum cum am zis prin celalalt topic ca am 20 pui 5 au murit creca erau mici si soarta.Din 3 femele am scos 25 pui din care au murit 5 .Icrele sunt din cauza stresului.am scos atat de putini pui din ele deoarece erau de vreo 3-4 cm inca nu au nascut pentru prima oara.Nu ai masculi buni pentru imperechere sau stres prea mare pentru ele.
Deci sa schimb batul,zici.o sa iau unul ceva mai mare care este gaurit in unele parti si il bag in ele ,acolo poate s-o prinde singur
Este prins de un bat/buturuga in miniatura.
Am o problema,muschiul este prins cu ata ,asa au zis cei de la petshop si nu mi se dezvolta ,sta de 2-3 saptamani prins si nimic tot asa a ramas.Problema?
Maine sau poimaine o sa i-au RCS,Red Cherry Shrimp.2creveti pereche .Multumesc pentru sfaturi,nu vreau prea mari creveti deoarece am destui pesti +acei creveti mari nu o sa fie bine.Pentru Red Cherry Shrimp am moss si plante + un bat pe care am prins muschiul,am plante gen tufis ,defapt acvariul e bine plantat,Egeria ,Cabomba,vreo 2 plante tufis,1 care sa facut de vreo 50 cm si am ramnificat-o acum am mai multe din ea,nu stiu numele,valisneria densa nu stiu numele corect,e plin de plante acvariul mai pe scurt.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: