Message |
|
Este o boala contagioasa si eu am avut la un moly pe care l-am scos de acolo (ma refer ca l-am scos din acvariu) ,creca e gris.
|
 |
|
Poate
|
 |
|
I s-a mai intamplat cuiva?
|
 |
|
Nu am mai gasit niciun pui prin maternitate,caz rar sau e din cauza stresului(ea parea destul de calma,nu incordata
|
 |
|
Am gasit-o moarta cu un pui juma iesit creca stresata sau s-a.blocat puiul si a murit,habar n-am,e prima oara cand se intampla!R.I.P.
|
 |
|
E o chestie ciudata mai alba mica care iese usor,poate sa nasca acuma sau naste maine dimineata?
|
 |
|
Ms pentru sfat!maine creca o sa nasca,se vede o chestie mica.ca o codita,da nu-i iesita prea mult inafara.
|
 |
|
Eu zic ca e gestanta deoarece celelalte 2 femele sunt slabe pe langa ea.
|
 |
|
Am pus-o in maternitate,temperatura 26-28 C,ori in seara asta cat timp e mai luminat ori maine dimineata va naste ,nu?
|
 |
|
Poze
|
 |
|
Poze(scuze pentru calitatea lor,mi s-a stricat filtru care face valuri si am pus unul cu bule)
|
 |
|
Poze pun maine,nu am timp azi.
|
 |
|
Buna seara!acum 5 min cat timp mi-am privit pesti am vazut o femela de xipho stand intr-un colt al acvariului si rspirand rapid si foarte stresata,eu am pus-o in maternitate ,.astept sfaturi ,poze o sa dau cand ajung acasa!am uitat sa zic ca am gasit-o dublu de cand am vazut-o ultima oara.
|
 |
|
Vand doi carasi cometa,12 lei bucata dau 24 amandoi,doar pentru sector 6 Bucuresti-zona Drumul Taberei.Nu le pot face poze fiindca nu stau locului,pentru detalii in PM.
|
 |
|
Icrele sunt nedezvoltate,daca ai masculi mai deschisi la culoare pata la inceput va fi maro sau galben/alb daca ai masculi deschisi la culoare pata va fi neagra.Daca ai masculi mai inchisi la culoare si pata e maro sau alba /galbena inseamna ca pui nu sunt nedezvoltati si inca mai trebuie lasata in pace femela,daca burta nu e patratoasa si nu zici ca pocneste inseamna ca mai are mult pana sa nasca.Cand e pe punctul de a naste e mai agitata,coboara in jos si urca pe langa geam.Asta am citit pe unele jurnale de pe aici,si pe net.Daca nici asta nu e ,inseamna ca masculi nu-s buni pentru monta/imperechere.Masculi le streseaza si in natura,asta nu e un motiv asa mai logic(intr-un fel).
|
 |
|
Exact la fel mi-a facut si mie o femela icre pentru ca am mutat-o + 2 pui,singura femela care a facut asa.Acum cum am zis prin celalalt topic ca am 20 pui 5 au murit creca erau mici si soarta.Din 3 femele am scos 25 pui din care au murit 5 .Icrele sunt din cauza stresului.am scos atat de putini pui din ele deoarece erau de vreo 3-4 cm inca nu au nascut pentru prima oara.Nu ai masculi buni pentru imperechere sau stres prea mare pentru ele.
|
 |
|
Deci sa schimb batul,zici.o sa iau unul ceva mai mare care este gaurit in unele parti si il bag in ele ,acolo poate s-o prinde singur
|
 |
|
Este prins de un bat/buturuga in miniatura.
|
 |
|
Am o problema,muschiul este prins cu ata ,asa au zis cei de la petshop si nu mi se dezvolta ,sta de 2-3 saptamani prins si nimic tot asa a ramas.Problema?
|
 |
|
Maine sau poimaine o sa i-au RCS,Red Cherry Shrimp.2creveti pereche .Multumesc pentru sfaturi,nu vreau prea mari creveti deoarece am destui pesti +acei creveti mari nu o sa fie bine.Pentru Red Cherry Shrimp am moss si plante + un bat pe care am prins muschiul,am plante gen tufis ,defapt acvariul e bine plantat,Egeria ,Cabomba,vreo 2 plante tufis,1 care sa facut de vreo 50 cm si am ramnificat-o acum am mai multe din ea,nu stiu numele,valisneria densa nu stiu numele corect,e plin de plante acvariul mai pe scurt.
|
 |
|