[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: puju
Forum Index » Profile for puju » Messages posted by puju
multumesc pentru sfaturi, am sa incerc sa le urmez.
cu clorul nu am probleme ca stau la curte si apa este de put, dedurizata
Multumesc pentru indicatii. Perdeaua de aer se arunca
imi cer scuze ca am postat unde nu trebuie, poate un moderator o sa aiba bunavointa sa il mute unde ii e locul si sa nu se supere
Filtrul il curat de 2 ori pe saptamana si intradevar il spal la robinet..iese cam multa mizerie din el, nu stiu daca ar fi bine sa il clatesc in acvariu..
iar plantele traiesc dar..nu stiu..nu stunt foarte verzi..nu mor, nu se "usuca"....
Salut. 100 lungime, 60 inaltime, 60 latime
Va salut. Am zis sa imi prezint si eu "lucrarea" aici, si eventual sa primesc niste sfaturi , pentru ca sunt incepator. Acvariul are 350L, filtrul este intern (stiu, o sa primesc multe bobarnace), dar de aproximativ 2 luni de cand il am apa este foarte curata si nu am avut nici un fel de probleme (il curat de 2 ori pe saptamana ce-i drept), un incalzitor, termometru, neon JBL Solar Natur 9000K, Am folosit substrat pentru plante, peste care am pus nisipul, peste acesta "margaritarul" acela alb care se vede in poze. Am o pompa de aer cu perdea (se vede in poze). Initial am umplut acvariul si l-am lasat cu incalzitor, filtru si toate acareturile aproximativ 2 saptamani pana am pus animalele in el. Pesti care se vad si care ii voi enumera ulterior ii am din prima zi, si pot spune ca nu a cedat nici macar unul (pana acum). Nu am avut probleme cu boli, bacterii etc, pana acum.

Animalele ar fi asa:
poecilia latipinna - 2
Xiphopho maculatus - 4
macropodus opercula - 2
Trichogast trichopter - 1
Ancistrus - 3
Neoni - 6
guppy -13
xipho sabie - 2
molly negru 2
scalari - 3
si inca 3 sanitari albi cu dungi care nu mai stiu cum se numesc