[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: borsec
Forum Index » Profile for borsec » Messages posted by borsec
Message
De hrana nu duc lipsa baietii. Si DA prietenii stiu de ce.
Nu am participa si nici nu am arbitrat dar poate in viitorul apropiat o voi face de ce nu doar este democratie.

O zi buna sa aveti si inca odata imi cer scuze ca am deranjat nu stiam ca sunteti asa sensibil.
Si asa daca voi comenta la ce a scris domnul Alex voi fi dat afara de pe forum asa ca nu zic nimic.

PS: Las pe cei de FIRMA sa vorbeasca si sa dea cu biciu.

PS2: am si scris "sper sa nu supar pe nimeni" vazand ca sunteti admin si exact cum am intuit ati luat foc ca ... ( vb dumneavoastra cu musca ca na va permiteti ) ... o raza de soare asa mai finut spus.

Ape limpezi.
noroc acum chiar beau o bere
Chiar sunt curios de rezultate.
Salutare,
Anunt mare au sosit locatarii de baza din acvariul de 54 l
4x Microgeophagus ramirezi.
va urma si o poza dar acum sunt cam speriati.
Stefan,
Si mie imi plac toate acareturile de firma si sigur mi-as dori sa le am sa nu mai stau eu sa prepar si sa masor si sa vad imi iese sau nu acel PIPI de "fat frumos" .
Dar cum bine ai spus si am zis si eu nu ne permitem.
Ideea era ca poti obtine performanta si cu ce poti face in casa numai ca unii au creat o idee cum ca daca nu ai de FIRMA nu esti bun si nu ai ce cauta acolo.
Si asa noi astia cu buget restrans (foarte restrans) dar care facem cateva acvarii superbe ne gandim ca nu avem ce cauta acolo ca nu avem X Y Z de la FIRMELE Q W E etc.
Oricum fac treaba buna acvaristii de la acel nivel bravo lor.
CALINDAN wrote:In primul rand imi cer scuze pentru calitatea scrierii de la ultimul comentariu,dar apucasem sa inchid calculatorul si am scris de pe telefon.
"Koh-i-Noor" nici eu nu am prea inteles ce ai vrut sa spui.
"b37dra" ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine.Ce nu intelege "ezatemi" este ca eu nu acuz firma respectiva ca s-a spart acvariul ci ca nu m-a informat absolut deloc asupra riscului la care ma expun folosind o sticla de 8mm grosime.Eu puteam sa-l fac si din sticla de 2 mm,era exclusiv problema mea daca se spargea de la prima umplere.Ca de asta m-am dus la specialist ca sa ma ajute sa iau decizia cea mai buna,contra cost bineinteles,ca stiu si eu foarte bine ca nimic nu-i gratis pe lumea asta.Eu spre deosebire de multi alti conationali de-ai mei sunt adeptul modelului german,adica nu trebuie sa le stiu eu pe toate.Eu trebuie sa fiu foarte bun in domeniul meu,sau cel mai bun daca se poate.In rest fiecare cu meseria lui.Dar dupa cum pune problema "ezatemi" eu ar trebui sa citesc cum se repara o masina inainte sa merg la service,sa studiez despre operatia de apendicita inainte sa merg la spital si sa ma informez cum se scot dintii in caz ca ma doare o masea si sa le explic eu lor cam cum ar trebui sa faca.NU "ezatemi" eu nu trebuie sa fac toate astea,ca eu sunt ala care plateste,mult,putin,asta este alta discutie,nu-l obliga nimeni pe vanzator sa lucreze cu mine.Mai ramanea sa particip la lipirea acvariului,sa ma duc eventual si dupa sticla si era ok,aia doar luau banii.Dar tu te joci cu niste cuvinte gen "zgarcit","lenes" de parca suntem la un cenaclu folcloric si trebuie sa ne spunem proverbe si zicatori,fara macar sa cunosti discutiile pe care le-am avut eu cu vanzatorul...sau le cunosti???
Tu la casa ta zici ca ai fost informat de catre proiectant.EU NU AM FOST,DE ASTA SUNT SUPARAT PE EI,ce-i atat de greu de inteles.


Corect. Fiecare cu meseria lui. Eu cand vand ceva de la firma la care sunt angajat mai intai intreb omu ce si cum vrea de la noi si apoi ii recomand exact ce i se potriveste omului. ( Vrea omu sa alerge si eu ii recomand papuci de plastic asta nu exista)
Alex wrote:
Asa ca parerea mea de administrator cu juma de norma este ca ar fi bine sa ne oprim aici, sa ne vedem intai de saracia si nevoile si neamul nostru de tampiti care inca mai cred in Fat-Frumos ce pisha fertilizantul gros pana sa ne plangem ca suntem amenitzati de zmeul cel rau si de firma

Salutare .
Sper sa nu supar pe cineva de sus dar treaba cu neamul nostru de tampiti sper ca te-ai referit doar la "neamul tau" nu al tuturor ca na nu prea suna ok.
Treaba cu "ce este de firma este SUPER" si ce este facut asa prin casa este ce KKt nu prea iti dau dreptate.
Uite eu sunt incepator si am reusit cu cateva trucuri facute in casa sa obtin un acvariu sanatos si cu un aspect placut.
Am reusit sa ma joc in asa fel cu chimia in acvariul meu incat sa am plante sanatoase si pesti care sa se simta bine .
NU TOTI NE PERMITEM UN BUGET ASA MARE INCAT SA INCERCAM TOT CE ESTE DE FIRMA
Ca exemplu ma pot da pe mine.... eu lucrez intr-o firma cunoscuta pe tot GLOBUL si crede-ma ca si aici se fac magarii venind vorba de calitatea produsului asa ca nu imi zice mie ca tot ce e de firma e SUPERRRR ca nu e asa.
O seara placuta si sper ca nu am suparat pe cineva.

smilie
asa sa vedem si noi cu ce te lauzi
Ii bateam la fundulet cu ce avem noi.

Foarte frumoasa perechea de lifalili sunt si eu crescator de lifalili si tin sa zic ca ai o pereche foarte reusita.
Bafta si ape limpezi.
re
Placerea este de partea mea.
Cum ai plecat de la mine a si inceput razboiu in acvariu.
Se bat pe locul unde statea perechea pe care ai luat-o de la mine.
In cel mai scurt timp sigur va aparea o alta pereche.
Da si astept si poze daca nu
salutare
am observat ceva scoici, cochilii de melci din mare si ceva plante de plastic in prima poza
intre noi fie vorba scoate repede alea din acvariu pana nu vede "vrun batran" de pe aici
Poze daca nu ... glumesc
Gata esti BUNIC
Bafta si daca ai nevoie de ceva sfaturii sa nu eziti sa dai PM.
 
Forum Index » Profile for borsec » Messages posted by borsec
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com