[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: EvilYuri
Forum Index » Profile for EvilYuri » Messages posted by EvilYuri
In alta ordine de idei, s-au depus banii in seara asta, chiar si mai multi, sa aiba saracul bani de seminte,.
Unii n-au habar ca cateva persoana din tara asta mai si muncesc, sa tina paduchii puturosi traitori din alocatii sociale.
Da, suma era de 14 lei, eu i-am depus 20.
Si da, nu a fost timp deooarece am fost plecat prin tara si nu ai cum sa intrii prin orase cu TIR'u, dar putorile n-au cum sa stie asta.

Deci, ai cei 14 lei, da, pentru 14 lei s-a ca**t pe el, si mai ai si 6 lei de ciunga si seminte.

Si, da, am mai intrat aici, de pe telefon. Dupa cum am spus in ultimul post din topicul asta nu am de gand sa-mi pierd vremea cu spargatori de seminte disperati.

Ultimul pm primit de la tine a fost pe 23 noiembrie, dupa care tacere din partea ta. La asta ma refeream eu. Din acest motiv si interventia mea aici, vazand ca timp sa scrii pe forum ai, mai putin timp sa si raspunzi la pm-uri.

in care iti ceream asta
From: EvilYuri
To: stefanp
Date: 23/11/2012 23:16:41
Subject: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:filtru

stefanp wrote:Imi place felul in care mi-ai raspuns; pare-mi-se ca nu e chiar la fel dupa cum am discutat eu cu tine. E de retinut pe viitor.
De ajuns iti zic eu ca a ajuns, n-ai ce sa ma anunti in privinta asta. Problema e cand mergi tu sa il ridici...poate nu dupa ce il trimite inapoi la mine.

Daca nu ai aflat un colet se tine 10 zile la posta, eu sunt foarte ocupat, tu crezi ca ma pot duce la posta la ora 4 dimineata, cand plec in cursa la Timisoara sau TgMures? trezeste-te

Ok, trimite-mi un cont si-ti platesc deranjul, pentru chestia asta nu mai iau coletul dar iti platesc transportul. Am mai trimis nene prin posta, chiar si prin curier dar nu am disperat, cand ajunge, cand ajunge, cand ajunge.

daca nu pricepi pot sa-ti fac un desen.
Desi mi-am propus sa nu iti mai raspund, mai ales aici intr-un topic ce nu are legatura cu nimic, poate doar in imaginatia ta (aveai destule topicuri unde iti exprimai delirul) iti raspund scurt

rom: stefanp
To: EvilYuri
Date: 30/11/2012 00:21:40
Subject: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:filtru
Bun, deci sa inteleg ca nu mai ai de gand sa il ridici. Bine ca tu esti foarte ocupa dar eu trebuie sa am timp sa fac doua drumuri pentru tine la posta.

Iti las contul si astept banii pentru taxele postale. 8 RON am achitat pt ramburs si inca 6 va trebui sa platesc cand se intoarce. 14 RON in total.

IBAN: qwertyuiop
Banca: BRD
Titular: XYZ
Astept sa-i pui...poate reusesti mai devreme de 10 zile...

am evidentiat ce-i mai important.

si gata, ajunge. Uite, pe langa ce-i 14 lei iti voi trimite bonus si bani de o ciunga ;)
Serios ?!
Mi-ai trimis pm cu datele contului pe 30 noiembrie, nu acum o saptamana. Pots a pun si poze. Pot de asemenea sa pun si poze cu PM trimis de catre mine unde ti-am cerut datele contuluyi si incetarea oricarei discutii. Vad ca te mananca gura, aiurea.
Nu vad rostul discutiei aici, ti-am spus destul de clar ca iti platesc deranjul dar coletul nu il mai ridic, stii tu din ce cauza. Am notat contul si maine maxim poimaine cand sunt prin Bucuresti ai banii.
Exact pentru atitudinea asta ti-am zis ca iti refuz coletul, nu imi plac oamenii disperati si agasanti. Ti-am spus destul de clar pe PM sa imi trimiti contul si am incheiat subiectul, tu te apuci ca disperatul sa ma tragi de maneca dupa ce mi-ai trimis contul.
Daca vroiam sa iti trag teapa nici nu mai iti raspundeam, nici nu iti mai ceream contul sa iti platesc deranjul.
Mici schimbari

I-am mai adus o gajica lu' the boss

image

Love is in the air

image

image

image

image

image

O mica fugareala

image

image

Purceaua

image

Si o imagine de ansamblu cu noua infatisare

image

image
sold
n-am asa ceva, doar ce se vede mai sus
1111111111111111
O mica mare schimbare, dupa o idee a unui coleg de pe un alt forum

image
"tratamentele" astea contin Cupru, normal ca moare melcii sau crevetii, data viitoare sa stii.
SunshIne wrote:Ce preturi au astia de la Hornbach....

totusi e' de preferat sa cumperi de acolo, nu prea mai am incredere in Coralis.
Deci
se da un bazin Eheim de 64 de litri, un filtru extern Eheim 2211, iluminare stock, nisip din HB si lemne din belsug.

Flora formata din Pistia
Fauna, deocamdata: 2 Apistogramma Cacautoides, 3 corydoras albino, 3 pomaceea si o Neritina. Ma gandesc sa mai adaug ori 6 neoni rosii ori cateva caracide de suprafata, desigur, sa se incadreze in ideea de biotop amazonian.

Cam asa a iesit

image

image

image

image

Gagiul se da la gacica

image

Sistemul de scufundare

image
sau la H. Berceni, dar acolo e' 9 lei bucata.
Neritine sunt la Coralis, la 6 lei bucata.
Mai adaug la lista de mai sus si

Eheim Aquaball 60, nou cu garantie.

Pret 50 lei

image
=====================
Hrana JBL Novo Fil, larve de tantari, desigilata dar nefolosita 100nl ce expira in 11.2014
Pret 12 lei

image

=====================
Deci, ele pot intra intr-un acvariu de 60x30, chiar si amandoua

Dimensiuni aproximative

L40xl23xH32

image
==============

L55xl27xH44

image
11111111111111111111
se vad dimensiunile in pozele de mai sus sau in linkurile catre poze