[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: negruvoda
Forum Index » Profile for negruvoda » Messages posted by negruvoda
Message
S-au dat. Se poate inchide. Multumesc.
Donez in jur de 20 de carasi de acvariu, diferite rase. Nu mai am timp sa ma ocup de ei si este pacat sa ii las de izbeliste. Mentionez ca trebuies luati toti o data, nu dau cate unul. Cine este interesat trebuie sa vina sa ii ia de acasa. Catalin 0722755261. Multumesc.
Doresc sa cumpar carasi ornamentali ( puiet sau maturi ), in special sunt interesat de cantitati mari de puiet, dar si de carasei mai mari ( daca cineva are prin acvariu si doreste sa scape de ei). Varietatile de care sunt interesat sunt urmatoarele : black moor, oranda in special Red Cap Oranda, ryukin, pearlscale ( mai este numit si : solzi perlati sau solzi bob de orez ). Mai sunt interesat si de carasei voalati dar numai la un pret atractiv sau exemplare peste 20 cm. Pot fi contactat aici sau pt mai multe detalii la tel. 0722 755 261 sau 0760 715 492 Catalin.
Va multumesc !
 
Forum Index » Profile for negruvoda » Messages posted by negruvoda
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com