[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Maine noapte merg la Szeged in Ungaria si pot sa iti aduc eu daca gasesc ce iti doresti,daca vrei poti sa ma suni maine 0764471733 sau 0751238098
Iar asterine am o gramada
O leaca de rabdare sa vina si Horatiu acasa din Tailanda si bagam o filmare de aia subacvatica

Domn Ricardo poze pe saptamana viitoare dupa ce venim de la shoping
Mersi mult Sebi!
Luni am schimbat tuburile de la lampa si am ramas uimit de diferenta dintre cele noi si cele folosite un an,de acu in colo cu siguranta le voi schimba dupa maxim 8 luni.
Lumina de acu dupa gustul meu e un pic alba din vechea configuratie am scos actinicul si la-m inlocuit cu un purple plus
Actuala configuratie
2 coral plus
4 blue plus
1 aqua blue special
1 purple plus
Gabriel Sanda wrote:Domnu Levi noutati dupa 23 martie
Dar daca tot m-ai intrebat hai sa iti arat nisipul la 12 zile dupa montarea noului reactor cu debit la picatura si pompa de recirculare

Foarte bine arata ,sper ca si al meu va arata la fel in scurt timp...
Clar ca o aduc
Sebi pe cei de la tehnic glass cluj nu ia-i intrebat daca au?

Ceva noutati???
Mersi Caline!
Pe data de 23 esti in tara?
Caline tu folosesti purple plus?ce culoare are?
Cand va creste rasaritul vreu si eu o bucata mica
Maine vreau sa imi comand tuburi noi deoarece astea pe care le am sunt cam vechi,vreau o lumina mai albastra deoarece nu prea imi place culoarea alba in bazin.
M-am gandit inpreuna cu Sebi si Cristi la urmatoarele tuburi
Blue plus 5 buc
Actinic 1 buc
Coral plus 2 buc
Ce parere aveti?
Foarte fain bazinul
Cum ai setat cele 2 wortech-uri?
edyr wrote:Pentru cei neavizati,am cam bagat 500 lei in fitinngaraie,dar nu am terminat.

Edi si eu am bagat cam 550 de lei....dar a meritat fiecare banut
Osmozorul e cumparat de vreo trei luni,oricum azi am sa fac un schimb de apa si am sa pun silicat ex de la Sera ca altu nu am gasit aici la Cluj,iar tuburile am sa le schimb saptamana viitoare.
Salutare domnilor!
Dupa ce am lasat bazinul fara lumina vreo 3 zile fara lumina am scapat de ciano dar din pacate acu au aparut diatome .....nu mai stiu ce sa fac,schimburi de apa fac in fiecare saptamana 40 litri,carbunele il schimb lunar,mediul anti phos e in grafic,bacteri pun la fiecare schimb de apa,curenti eu cred ca am suficienti,testele de apa imi indica ca totul e in regula ce mama masi nu fac bine???????????
Ar putea fi devina tuburile de neon care au implinit un an de functionare?
Orice idee sau comentariu e bine venit,mersi mult!
probabil i-o fi dat numai mancare de post si apa plata
El a dat mancarea si beutura
Foarte fain,felicitari!!
Foarte frumos nenea Ricardo

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: