[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: backus
Forum Index » Profile for backus » Messages posted by backus
lampa
incalzitor
filtru extern eheim profesional 1 2224 -------300 RON
lampa cu 2 tuburi de 18W lungimea totala a lampi 77cm -----150 ROM
Incalzitor 25W cu termostat reglabil ---------30 RON
filtru intern -------------------50 RON
S-au dat pestisori se poate inchide multumesc
10 bucati
vand chiclide african si papagal doar cluj detali la 0740946316
nr este gresit 0740946316 si poze la cerere pretul este negociabil si nu se vinde separat doar pachet intreg
Vand acvariu de 270 de litri, Lungime 130 CM, Latime 42 CM, Inaltime 50 CM. Are capar, neon, filtru extern Eheim, decoratiuni, plus 14 chichlide mature. 1 bucata labidochromis yellow, si 13 hemichromis bimaculatus.
Pret -1100 RON/pachet
Informatii la 0740 956 316
daca ai putea sa le trimiti la cj eu as fi foarte bucuros
guppy a facut 12 pui si mai am 2 femele de xypho la fatat
Buna dragi mei uite cateva poze cu acvariul meu sper sa va placa.
alexandru25 mersi foarte ult de sfaturi am sa tin cont de ce mi-ai spus sa stii ca si eu sunt oradean o seara faina
multumim mult de sfaturi
nu avem suntem incepatori nu l avem decat de cateva zile si asa am primit cu pesi gestanti ) filtrul l am dat pe minim si l am ridicat 5 cm de la fundul acvariului
pai da dar daca imi fata la noapte
ce fel de burete trebuie?
ce burete trebuie?
acvariul mare e dotat cu filtru extern ehim 2224, neon, 2x 18 w daliht, temperatura apei 24 grade. cateva plante. acvariul are 120 l. pe pestele gestant l am mutat intr-un acvariu mai mic 12 l cu fatatoare si cu apa din acvariu mare. temp apei 27 grade are si filtru intern
Am o femela guppy care dadea semne de a fata adica statea doar intr-un colt si nu accepte pe nimeni in jurul ei burta foarte mare si am mutat-o intr-un acvariu mai mic separat de alti si tot umbla in jos si sus pare a fi agitata e bine?

Forum Index » Profile for backus » Messages posted by backus
Go to: