[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silvi0
Forum Index » Profile for Silvi0 » Messages posted by Silvi0
image
Merci, o sa fac si niste poze de ansamblu daca reusesc.
- Iti doresc multi ani inainte de activitate pe forum, trebuie sa recunosc, ai avut dreptate ciocolatele mari nu le prea accepta pe cele mici, am lasat doar una drintre ele care pare a fi femela in acelasi acvariu, aceasta din urma fiind mai bataioasa si este lasata in pace.
- Foarte interesant mi se pare la aceasta ciocolata micuta ca sta toata ziua cu fata in sus si priveste la suprafata apei(un comportament specific la Hypselecara Temporalis).
- Pentru cei care nu ma cunosc am ciocolatele care au apartinut lui brutusanf, intre timp au mai crescut, mascul(19cm), femela(17cm).

Toate cele bune !

O poza cu ale mele:
image
Salut, ma numesc Silviu, sunt din Bucuresti, sunt pasionat de acvaristica de vreo 14 ani.
Am avut cam de toate de-a lungul timpului mai putin marin, am avut: africani, plantat...in final cred ca am gasit ce ma face fericit si ma fascineaza....si anume ciclide americane, am doua acvarii unul de 540l si unul de 350l, plus inca vreo doua mai mici.

image
image
image
image
image
image
image
Felicitari, de doi ani te chinui sa scoti pui de EBJD, o realizare intr-adevar de care ma bucur si eu pentru ca am luat un mascul din puii scosi de tine.
Trebuie sa recunosc, mi se pareau pampalai JD normali in comparatie cu alte ciclide americane, astia EB sunt si mai speriosi dar o aditie frumoasa la un acvariu de ciclide americane.

Forum Index » Profile for Silvi0 » Messages posted by Silvi0
Go to: