[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danieldoi
Forum Index » Profile for danieldoi » Messages posted by danieldoi
Azi am umplut acvariul cu apa,am verificat fetelele si se pare ca a-ti avut dreptate,apare o mica "burta".De aceea mai bine ii aplic intaritoare longitudinale,dar iar sunt intr-o dilema ,sfatul cui sa-l urmez ?cel al lui kaola cu 2 fasii de 4mm lipite intre ele sau celalalt cu intaritoare in H?
Va multumesc!
Asa este cand esti "mic",mai faci si lucruri trasnite ,dar nu prea am inteles la ce se referea .Am crezut ca sa nu fie fetele curbate .Acuma sunt constient ,ca doar plin cu apa iti dai seama daca face 'burta'.Oricum m-am hotarat sa-i pun intaritoare.
Mutumesc la toti pentru sfaturi!!

PS:Sper sa nu va mai dau motive de ras pe seama mea !!!!!
M-am hotarat ,ii pun intaritoare in H (ca ii mai sigur ),dar intrebarea este:sunt de ajuns de 30mm?si la ce distanta de muchia bazinului(in jos)vin lipite?sau vin lipite sus de tot???

Multumesc !!!
gol
Am verificat fetele acvariului,sunt perfect drepte,fara curbura(sticla este noua,acvariul este facut anul acesta).
Sa mai pun intaritoare?
Salut!Ma numesc Dani detin un avariu( 80x35x45)am tot citit pe forum,si m-au cam bagat in ceata,la acvariul meu( grosimea de 6mm)mai trebuie intarituri?si daca da,de care?
multumesc!!!
Salut!Ma numesc Dani,sunt incepator in acvaristica,ma bucur ca v-am gasit!
Ape limpezi tuturor!!
Salut
Salut!Ma numesc Dani,detin un acvariu de 80x35x40,pentru care imi trebuie un capac cu neoane.Am inteles ca imi trebuie ca lumina: 3 neoane t5 de 24w,care sa se aprinda sub forma 1-2-3-2-1 legate la o priza temporizata. Intrebarea mea ar fi :cum trebuie legate neoanele ca sa se aprinda in ordinea 1-2-3-2-1 fiind legate la acea priza?banuiesc vine doar un fir de la cele 3 neoane?sau ma insel?Daca ma puteti lumina si in aceasta privinta v-as fi foarte recunascator.MULTUMESC!

Forum Index » Profile for danieldoi » Messages posted by danieldoi
Go to: