[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mosu
Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by mosu
Chiar daca toxicitatea este mare zoanthidele nu produc o cantitate mare...

Parca imi amintesc ca Bob Fenner a intrat in contact (si a fost usor afectat) de 3 ori de palytoxina... Si n-a murit.
Dupa cum am gasit peste tot, ideea e sa nu INGEREZI zoanthide, si sa nu practici divizarea lor fara manusi si ca masura de extra-precautie, sa nu manipulezi zoanthide daca ai rani pe maini. Apoi toxicitatea maxima o au Palythoa tuberculosa /toxica iar astea nu prea sunt pe liste, zoanthidele intalnite in acvarii nu au o asemenea toxicitate.

Hall, Sherwood & Strichartz, Gary (1990). Marine Toxins Origin, Structure, and Molecular Pharmacology. Woods Hole, Massachusetts: Published through an interagency agreement between: U.S. Army Medial Research, Institute of Infectious Diseases, The Center for Food Safety and Applied Nutrition, and the U.S. Food and Drug Administration.

ISBN #: 0-8412-1733-5

lucrarica asta zice ca

papaverine and isosorbid dinitrate are effective antidotes

Ca sa rezum, mi-as face mai multa grija despre unii arici, sau o scorpena decat de niste polipi. Binenteles ca e lucru serios, dar cine ajunge sa isi plimbe degetele prin acvariu marin stie ce face , iar cine are acvariu nu neaparat si-l ingrijeste singur...

Come on guys. Don't eat your inverts (or other pets, for that matter); don't mainline aquarium water enriched with recently crushed organisms; and definitely don't feed them to your wife until we've proven efficacy. Within those guidelines, I'm pretty sure you'll be OK.

Articolele se vad acum, probabil; a fost o operare gresita si erau depublicate.
georgian wrote:cei care stiu mai multe despre dow corning poate au bunavointa si ne explica cam care ar fi avantajele folosirii acestui silicon , pret si la ce s-ar preta, etc.
multumiri anticipate.

pai intre altele:

Dow Corning - sunt mai multe modele, au niste numere ca indicativ) -
881 este mai vascos decat 781 si mai bun
Este garantat mult mai mult decat Bison / Den Braven
Am vazut cum se comporta fiecare si Dow Corning este cel mai bun.

Apoi am vazut ca multe site-uri de profil il recomanda ca fiind cel mai bun.
Este si mai scump decat Den Braven si Bison, pe la vreo 15 eur un tub.

Se recomanda la acvarii care trebuie sa tina mult si bine
Ce vreti fratilor, la treaba asta trebuie sa ai si fizic pe masura
Da' sa stiti ca am sprijinit si io de o sticla d'aia uriasa sa nu se balangane... E drept ca o carasera bajetii la locul faptei...

Eu ma pregatisem sa fiu carcotasul sef, da' n-am avut ocazia
800x700 la compresie jpeg 80% ajunge sa fie in njur de 80k
incap cel putin 40 poze
Delivery to the following recipients failed.

alinagrig @ hotmail. com

Action: failed
Status: 5.2.2
Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.2 This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full.
voi aveti nevoie de pH metru digital

Daca va enervati mai tare ajungeti sa aflati si despre spectro-fotometre pentru nitriti si nitrati. sau fosfati.

Numai ca sunt un pic mai scumpe intre 150 si 250 eur cred.
florin27

delivery
error: dd Sorry your message to b27yfm@yahoo.com cannot be delivered. This
account has been disabled or discontinued [#102]. -
mta195.mail.re2.yahoo.com
http://www.aqua-medic.de/cgi-bin/php/get_image.php3?id=195&field=0

asta chiar functioneaza.
numai ca costa cam 15 eur cu tot cu taxe
ultima strigare pentru heruvim

Delivery to the following recipients failed.

heruvim1@hooooootmail.com
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index