| Message |
|
|
|
Ce se mai aude cu acvariul, l-ai relipit, s-a intarit siliconul?
Ai si un PM de la mine!
|
 |
|
|
|
Ma intereseaza cotul, poti sa-mi dai mai multe detalii despre el, eventual o poza doar cu el daca ai.
Multumesc!
P.S. Esti sigur ca robinetii au iesirea pe fi 25? Pe piulita de strangere apare scris 32.
|
 |
|
|
|
"Nu-i prosta ala care cere, e prost ala care da!"
Asta-i sloganu' cersetorului profesionist.
|
 |
|
|
 Eu zic sa te pregatesti de zugravit. Nu stiu cum ai reusit sa etansezi furtunele asa bine incat sa nu zboare la presiunea pe care o ai in sticle.
|
 |
|
|
|
Dupa parerea mea aria sectiunii evacuarii comune ar trebui sa fie cel putin egala cu suma ariilor sectiunilor de evacuare a celor trei filtre.
|
 |
|
|
Te contrazic, am avut un Tetratec EX1200 pe care nu il auzeam deloc nici dupa 2 ani jumate de functionare. Dormeam cu urechea la 30 cm de el si nu il auzeam, nu am stand inchis. Din cand in cand puneam mana pe el ca sa-mi dau seama daca mai functioneaza. Acum sa nu-ti inchipui ca sunt vreun surd, ca sa-ti faci idee, daca cineva incearca sa intre la mine in camera cand dorm, ma trezesc instantaneu si bineinteles, n-am usa de celula la camera 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
6 caeruleus 5-10 cm
pereche iodotropheus 8-9 cm
pereche maylandia callainos 10-11 cm
80 lei cu transport inclus
|
 |
|
|
|
3 maylandia callainos 7-10 cm 1M+1F+1?
2 iodotropheus 6 si 9 cm 1M+1F
6 caeruleus dimensiuni de la 4 la 10 cm 1M, restul juvenili neidentificati
Pret 80 lei cu transport inclus daca exista curse directe.
Se vand doar impreuna.
|
 |
|
|
 Ti-ai facut sump la pond!! Nu stiu cine te-a sfatuit sa faci asta dar mai bine de banii aia luai material filtrant si umpleai filtrul din beton cu el.
|
 |
|
|
|
3 maylandia callainos 7-10 cm 1M+1F+1?
2 iodotropheus 6 si 9 cm 1M+1F
6 caeruleus dimensiuni de la 3 la 10 cm 1M, restul juvenili neidentificati
Pret 80 lei cu transport inclus daca exista curse directe.
Se vand doar impreuna.
|
 |
|
|
CALINDAN wrote:"aLLLx" - La momentul respectiv pe site-ul firmei,la sectiunea acvarii la comanda,erau mai multe categorii,de genul "acvarii din sticla de 8 mm intre 200 si 400 litri,dar nu scria nimic de inaltimea limita ca sa reziste sticla.Si eu cand am vazut ca ma incadrez intre 200 si 400 de litri cu acvariul meu am cerut pe comanda sticla de 8 mm.Dar "profesionistul" cu care am discutat putea sa-mi spuna ca nu este in regula cand a vazut dimensiunile acvariului..
Hopaa! Pai in cazul asta ar trebui sa stim si noi care-s "meseriasii" astia sau cel putin eu as vrea sa stiu pe cine sa evit. Din pacate sfaturi nu prea stiu sa-ti dau, injura-i in continuare, poate reuseti sa te racoresti macar. 
|
 |
|
|
CALINDAN wrote:Marturisesc ca in momentul cand am cerut oferta am spus ca vreau cu sticla de 8 mm.Dar mi s-ar fi parut normal din partea unui profesionist sa-mi spuna care sunt riscurile si ca ma aflu la limita de jos in ce priveste coeficientul de siguranta si atunci in mod cert as fi ales sticla de 10 mm,ca doar nu sunt tampit sa ma joc cu asa ceva.Dar nici macar nu a fost adus in discutie acest aspect.Ma intreb daca ceream cu sticla de 6 mm mi-l facea asa?
Scuze ca intervin, am inteles ca nu ai cunostinte referitoare la constructia acvariilor, atunci nu inteleg de ce ai indicat ca acvariul sa fie construit din sticla de 8 mm. Sigur ca o mare parte din vina o are vanzatorul (peste 60% dupa parerea mea) care a facut cum i-ai cerut fara sa iti prezinte si riscurile dar poate ca nici el nu are habar de contructia acvariilor, cu sticla de 10 sau mai groasa ar fi castigat mai mult deci lacomia nu prea se justifica. Daca este o firma specializata de acvaristica ar trebui sa o stim si noi, daca nu, poate la termopane sunt buni.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ioan wrote:Inseamna ca daca opresti eliminarea gazului din butelie creste presiunea in aceasta doar pana la un anumit nivel, dupa care ramane constanta?
Daca-i asa, stie cineva care-i cauza datorita careia nu mai creste presiunea, sau ar fi mai precaut sa existe o punga de polietilena in jurul buteliei, care sa retina dupa "Boom"o parte din excrementele "bombei"?
Presiunea in a doua sticla creste doar in momentul in care solutia de acid citric ajunge in a doua sticla, reactia se produce instantaneu, eliberand doar o cantitate de CO2 proportionala cu cantitatea de acid citric care intra in reactie. Acidul citric trece in sticla a doua doar cand scade presiunea in aceasta, din moment ce robinetul de evacuare al CO2 este inchis, presiunea in sticla a doua nu mai scade si astfel nu se mai alimenteaza cu acid citric, circuitul intrand astfel in standby. E un cerc vicios practic.
|
 |
|
|
Masoara dimensiunile pungii de nisip pe care vrei sa-l cumperi si afla-i volumul, o sa poti calcula astfel cate volume de nisip din punga intra in volumul pe care vrei sa-l obtii, aproximativ, banui ca nu vrei sa stii la mg 
|
 |
|
|
|
3 maylandia callainos 7-9 cm 1M+1F+1?
2 iodotropheus 6 si 8 cm 1M+1F
6 caeruleus dimensiuni de la 2 la 10 cm 1M, restul juvenili neidentificati
[b]Pret 100 lei cu transport inclus daca exista curse directe.[/b]
Se vand doar impreuna.
|
 |
|
|
|
3 maylandia callainos 7-9 cm 1M+1F+1?
2 iodotropheus 6 si 8 cm 1M+1F
6 caeruleus dimensiuni de la 2 la 10 cm 1M, restul juvenili neidentificati
1 ancistrus albino 6 cm
Pret 100 lei cu transport inclus daca exista curse directe.
Se vand doar impreuna.
Filtru extern Boyu ef-05, pompa nu mai este la fel de silentioasa ca la inceput, material filtrant bioballs. 40 lei, transport cu posta inclus.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru pont! Deocamdata n-am decat sufrageria si motivul, se mai aduna apa de la ploaie dar eu vreau sa am unde sa inot cu "delfinii", nu-mi trebuie loc de dat cu capul.
|
 |
|
|
Alex Florian wrote:Salut mai ai plantele ?
Uau! Ce faci i-ai luat pe toti la rand sau aduni de-o ciorba?
|
 |
|
|