[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fflorin_73
Forum Index » Profile for fflorin_73 » Messages posted by fflorin_73
@K4rM4 Testul e cel indicat de tine (http://jbl.de/factmanager/frame_page.php?action=show&PageMode=2&IdType=2&Id=100&linklabel=Test-Set+CO2%2FpH-Permanent) + refil la el JBL 42 ron.
@luci92050 - Test PH, CO2 permanat JBL (folosit de 8 ori) + rezerva refil JBL sigilata PH CO2 + perdea aer 45 cm folosita - 45 ron.
Schimb urmatoarele :

-Test PH, CO2 permanat JBL (folosit de 8 ori)
-rezerva refil JBL sigilata PH, CO2
-JBL Ferropol 24 ~7ml
-perdea aer 45 cm folosita
-Test PO4 JBL folosit de 2 ori
-Test PH JBL 3.0-10 folosit de 5 ori
-Test Set Fier JBL (Fe) folosit de 3 ori
-Pachet - 1L Zeolit (nu necesita inlocuire in timp doar o curatare de 24 de ore) + 1L Roca Lava granulata (nu necesita inlocuire in timp doar curatare la jet de apa rece)
-Bol sticla 6L
-Bol sticla 5L
-3 bucati roca vulcanica
-JBL Algol 250 ml pt. 1000 L
-2xJBL The 7 Balls
-JBL The 7+13 Balls
-JBL Ferrotabs 30 (23 comprimate).

In principiu cu diverse tot din domeniu, ofer si diferenta unde e cazul.
1. Test PH, CO2 permanat JBL (folosit de 8 ori) + rezerva refil JBL sigilata PH CO2 + perdea aer 45 cm folosita - 45 ron.

2. Test PO4 JBL folosit de 2 ori - 33 ron.

3. Test PH 3.0-10 JBL folosit de 5 ori - 17 ron.

4. Test Set Fier JBL (Fe) folosit de 3 ori - 37 ron.

5. Pachet - 1L Zeolit (nu necesita inlocuire in timp doar o curatare de 24 de ore) + 1L Roca Lava granulata (nu necesita inlocuire in timp doar curatare la jet de apa rece) - 20 ron.

6. Bol sticla 6L http://www.ama-shop.ro/Bol-Sticla.html + 1 kg Dennerle Nano Shrimp pietris Sulawesi negru + 1 bucata roca vulcanica - 45 ron.

7. Bol sticla 5L + 1 kg Dennerle Nano Shrimp pietris Sulawesi negru + 1 bucata roca vulcanica - 40 ron.

8. JBL Algol 250 ml pt. 1000 L - 25 ron.

Se vand si separat bolurile, roca vulcanica 2 bucati de marimea unei gutui si pietrisul Dennerle Nano Shrimp pietris Sulawesi negru 2kg.

Cumparand 2 sau mai multe produse se aplica o reducere de 10%.
Am si la 3-5cm dar nu cred ca mai sunt 10 bucati.
Grup Metriaclima pulpican (Pseudotropheus sp. "Kingsizei") peste 30 bucati (M+F) la ~6-8 cm. Pret en-gros 5ron bucata, usor negociabil.

Pentru cei care doresc perechi sau familie :

1M+1F=20ron
1M+2F=30ron
2M+3F=45ron
Populatia acvariului e una de forma si e compusa din : 6 Caeruleusi mici, o pereche elongatus, 6 auratus, 6 Trewasae chilumba red, 3 kingsizei masculi, 2 hongi red top, 2 zebra ob si 11 acei msuli! Inca stau si ma gandesc daca sa opresc in bazin doar masculi.

In privinta pietreleor mai am de aranjat la ele (am zis sa le bag), voi mai face modificari din mers, in functie si de cum se vor vedea cand voi termina cu instalatia de iluminare.
Alte pietre mai mari nu am si nici nu cred ca o sa mai am timp sa fac rost anul acesta, poate anul viitor.
Buna ziua!
Numele meu este Florin, in noiembrie 2009 am revenit la una din pasiunile copilariei --> acvaristica.
Dupa un 128L plantat, un inceput de ciclide 200L am reusit sa termin un MALAWI Wide -846L- cu dimensiunile 235L*72l*50h, 12mm, fund dublu 12mm+8mm, intarituri.
Filtrare formata din 3 filtre JBL e900 + filtru extern DIY 30L brut/1100l/h (in lucru). Materiale filtrante 4L JBL Cermec, 1L JBL Sintomec, 5L JBL Micromec, 3L Eheim Substrat Pro, 4-5L zeolit, 4-5L granule roca vulcanica, bureti si vata filtranta.
Iluminare momentana 2x JBL Solar Marine Day T8 38W iar de luni si 2 Juwel High Lite Blue T5 45W.
Standul acvariului facut din cadru metalic din teava rectangulara 40x40x2mm imbracat in pal de culoare neagra.
Capacul este inca in faza de gandire, probabil va fi un cadru de pal negru si capacul (format din 4 bucati independente din extrudat pe care voi incerca sa il vopsesc cu vopsea neagra spray)
Calitatea pozelor stiu ca are o mare importanta dar momentan nu pot face rost de un aparat bun, al meu are "softul" crapat si scoate pozele asa cum a ramas setat.
O zi buna!
Salut, daca mai sunt vreau si eu 5-6 pui.
Merci o seara buna!

Forum Index » Profile for fflorin_73 » Messages posted by fflorin_73
Go to: