Poate pentru ca am pretentii mai mari, dar cu ce am in cap s-ar putea sa iasa acel efect wow

sper... sa vedem, de aici si datele problemei urmatoare:
Baieti ....vin si eu cu o idee, nu stiu daca a mai facut-o cineva. in momentul de fata eu am bean animal pe spatele bazinului, pe centrul acestuia, motiv pentru care punctul meu focal trebuie realizat central, de unde se duce incadrare la treime, compozitie si alte chestii in amenajare scape-ului (pitici de "artist")
Astfel, mie din "curu" acvariului imi ies 4 tevi.
1 full siphon
1 open siphon
1 backup
1 recirculare
ce idee am .... dar nu sunt sigur ca va functiona 100%
teava de backup sa renunt la ea, ii pun capac si aia e, oricum nu e folosita niciodata
full siphonul, cot 90grade pe fundu bazinului, mers pana in lateral, ridicat pana in partea superioara, facut cutie intr-un colt....sau la o treime, sau undeva unde voi stabili pe parcurs, langa una din tevile de recirculare
open siphonul, cot 90grade pe fundu bazinului, mers pana in lateral, ridicat pana in partea superioara, facut cutie intr-un colt....sau la o treime, sau undeva unde voi stabili pe parcurs, langa una din tevile de recirculare
Intrebarea mea este, daca cutiile lor vor fi identice, inchise etans pe spatele bazinului si cu grilaj de tras apa de la suprafata identic ca si dimensiuni.... se va mai amorsa si va functiona bean animalul asa cum trebuie? a testat cineva? a vazut pe undeva ceva?
atasat o schita ca idee in linii mari
sus asa cum e acum
jos cum vreau sa fie