[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Sincer as baga.... m?car de amintirea vremurilor bune numai sa g?sesc la cineva un puiu?.
Pana una alta am nevoie de un difuzor de co2 am reu?it sa îl sparg pe cel din poza ))
Intre timp... Au aparut bunatatile ... surprinz?tor ca e totul întreg când coletul arata precum în poza...
Mai da... scula e scula , a costat pe m?sur? , am renun?at la un 5d mk 2 pt ea... Cat despre set?ri. ... Sunt o gramada, urmeaz? o lunga perioada de teste
aceleasi mizerii de alge? sau alte minunatii?
A fost o data un coral.... fra?ilor am ajuns la punctul se a baga algicide în bazin... Nu ?tiu ce sa îi mai fac schimburi de apa au fost lumina mai putina a fost ... antifos... nitrat mic... magneziu mare... E cea mai p?c?toas? alga ce am avut o pana acum...
+
astazi mi-a venit o noua jucarie in materie de foto....am ajuns acasa si am zis sa vad ce si cum
purrfect
da ar fi ideal schimbarea numelui, multam
m-am jucat cu pietrele, e o mica diferenta, si au aparut si primii red cherry
skimmerul functioneaza perfect, renunt la el pentru ca imi este foarte greu sa il curat la birou, astfel am trecut pe altceva mai practic (pentru mine)
o poza cu el

Skimmerul are urme de folosinta, a fost spalat, probabil in functie de beneficiar mai necesita un "detailing"

pret 1000ron pompa inclusa
deschis la schimburi cu vietati (pesti/corali)
Am numai ada Powder
Momentan astept sa creasca gazonul sa vedem cum va arata, in spatele pietrelor exista cate 2 tufe de blyxe, si pe laterale va fi ceva parvula.
Din pacate pietrele nu prea am cum sa le pun la inaltimi diferite, ca fizic nu prea se poate o sa incerc sa mai ridic de piatra din dreapta vedem daca si iese
cam asa arata plin nu stiu de ce nu a vrut aseara
Da, ar trebui sa fac? fata f?r? probleme este plin cu siporax astfel material biologic o sa fie gârl?
Ast?zi am mai ajuns prin hornbach ?i bazinele meu de 10L s-a transformat în hnul de 27 L
Astfel... Am terminat hardscape-ul am f?cut rost de ceva plantate ?i începem cu day 0
Mâine caut ni?te easy carbo pana dau drumu la presurizat
Substrat ada Amazonia powder ?i cam atât deocamdat?
Sa v?d ce fac cu lumina...
are cienva in constanta hc cuba, eleocharis parvula/acicularis , fissidens? nu vreau mult, cate 1 pot din fiecare eventual 2 de cuba imi sunt de ajuns
are cienva in constanta hc cuba, eleocharis parvula/acicularis , fissidens?
Poate pentru ca am pretentii mai mari, dar cu ce am in cap s-ar putea sa iasa acel efect wow sper... sa vedem, de aici si datele problemei urmatoare:

Baieti ....vin si eu cu o idee, nu stiu daca a mai facut-o cineva. in momentul de fata eu am bean animal pe spatele bazinului, pe centrul acestuia, motiv pentru care punctul meu focal trebuie realizat central, de unde se duce incadrare la treime, compozitie si alte chestii in amenajare scape-ului (pitici de "artist")
Astfel, mie din "curu" acvariului imi ies 4 tevi.

1 full siphon
1 open siphon
1 backup
1 recirculare

ce idee am .... dar nu sunt sigur ca va functiona 100%

teava de backup sa renunt la ea, ii pun capac si aia e, oricum nu e folosita niciodata
full siphonul, cot 90grade pe fundu bazinului, mers pana in lateral, ridicat pana in partea superioara, facut cutie intr-un colt....sau la o treime, sau undeva unde voi stabili pe parcurs, langa una din tevile de recirculare
open siphonul, cot 90grade pe fundu bazinului, mers pana in lateral, ridicat pana in partea superioara, facut cutie intr-un colt....sau la o treime, sau undeva unde voi stabili pe parcurs, langa una din tevile de recirculare

Intrebarea mea este, daca cutiile lor vor fi identice, inchise etans pe spatele bazinului si cu grilaj de tras apa de la suprafata identic ca si dimensiuni.... se va mai amorsa si va functiona bean animalul asa cum trebuie? a testat cineva? a vazut pe undeva ceva?

atasat o schita ca idee in linii mari

sus asa cum e acum
jos cum vreau sa fie
ba da repede s-a luat unu de butoi nu ai sa vezi domne, au fost sarbatorile am avut si eu nevoie de muraturi ce vreti .....

a fost folosit la primul schimb de apa al acvariului de cand a fost startat iar in el momentan se afla niste pietroaie , de asta nu s-a putut muta de acolo, de fel locul lui nu este in birou

Koala, am pierdut 2 naso, 1 moorish, inca vreo 4 chromisi , 1 scopas l-am maritat ca stiti povestea, si parca au mai fost ceva maricei ce i-am pierdut.....astept sezonul cald sa mai bag ceva ....ce nu stiu, dar stiu ca imi doresc un chelmon , si .... ce va mai fi om vedea , deocamdata pestii ce ii am inafara de chromisi si clownii negrii sunt aproape toti din bazinul de acasa

Humbert, bazinul e filmat cu un canon 5d mark 2 , filmat din mana efectiv, am plecat din fata bazinului si am facut o plimbare prin fata lui, stabilizatorul de imagine este postprocesata de youtube, ai optiuni cand pui filmarea la ei. Iti ia putin din calitate dar merita, in realitate filmarea este putin mai miscata

ptmdanezu multumesc

atatea ganduri frumoase si eu eram destul de dezamagit de bazin ...

Aveti idee unde gasesc si eu piatra super poroasa si super usoara? de genul acesta?
image ?
Lucian foarte bun postul. Am ?i eu o lampa de la colegul barbas f?cut? f ok super slim finuta, doar ca "ochiometric" nu cred ca este de ajuns pt ce vreau eu de la nano astfel m? interesa posibilitatea m?ririi puterii iar acum ?tiu r?spunsul trebuie doar sa v?d ce combina?ie de leduri voi face

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: