[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tudor05man
Forum Index » Profile for tudor05man » Messages posted by tudor05man
credeti ca asta ar fi bun http://olx.ro/oferta/osmoza-75gpd-285l-24h-ID1WzRX.html#3d199fbef0 pt cemi trebuie mie
da stiu ca sunt multe de "cheltuit dar asta e o alta cadere de apa nu se poate face pt ca nu am unde sa pun aceea cutie in exteriorul acvariului ,adica un alt sistem.
Asa cum v-am spus am o nebunie si a luat amploare. Detin um acvariu de 150x50x55 care va deveni un marin si doua acvarii de 100x45x50 si 80x40x50 din care unul care este mai practic va deveni sump.mai detin un skimmer SERA 600S ,cam atata pana la acest moment .Ce imi doresc de la colegii de pe acest forum ,o idee despre cum sa-mi construiesc acest sump un proiect ceva cu ceva dotari ce ar aveea nevoie in acest sump ,precizez ca bazinul mare este prevazut cu 2 gauri de 30mm in geamul spate stnga respectiv dreapta pe unde voi vace evacuarea apei din bazin catre sump.
am dat un PM daca vrei sa te uiti
mai multe speci la mica intelegere
Asa cum am spus si in titlu omul cand nu are ce face ii vin idei ,si cum stateam si ma uitam la un acvariu gol am avut o viziune "nemo la mine in casa " si de atunci stai citeste, cauta si asa mai departe.Asa ca am un acvariu 100x40x50 si vreau sa devina marin .are capac cu 2 t8x30w,cu solar marine bleu si unul solar tropic,un filtru extern tetra 1200 .Oare este de ajuns pt.inceput?De ce as mai avea nevoie? O pompa de valuri gasesc prin casa sau un filtru intern,si ca sa fie totul ok tin sa precizez ca nu vreau decat 2-3 pesti ,vad ca zburda prin bazin o gasca de Nemo.
2smokes wrote:e cam putina piatra pt 120 litri,piatra uscata de recif are 400 grame litru,piatra vie ,contine apa si deci ca si volum vine mai putin ca e mai grea ,e important sa ai mai multa piatra mai ales pentru un incepator cam 20 la suta din volumul acvariului e recomandat(in functie si de ce sistem o sa ai si ce bagi in acvariu),volum nu greutate

Probabil ca este putina abia acum ma documentez ca sunt afon in marine dar trebuie sa existe un inceput ,ma ajuta Sebastian dinOradea cu 10-15kg daca mai trebuie mai achizitionez pe parcurs si asa dureaza mult ciclarea acvariului,ca si populatie pescareasca imi dorest 2 clovni cam atat,pt ca momentan nu detin experienta si nici nu gasesc pe cineva doritor sa ma ajute(contra cost )construirea unui sump asa ca mai caut ,mai astept.
Cumpar piatra vie pt un inceput .dupa cate am citit pe aici pe forum am nevoie de 10-12kg pt un acvariu de 120l,
degeaba va ha,ha,ha ca melci si persoana sunt super ok a pastrat pt toata lumea fara suparare asa ca numai sa vreti ca de restul...
am pus zestrea sa vezi ca chiar am si ce vezi nu e tot ms
Ma numesc TUDOR sunt din Bucuresti si am cam 3 acvarii unul de ciclide si doua plantate si cam 800l de apa in casa.
mai e valabil vreau eu pesti

Forum Index » Profile for tudor05man » Messages posted by tudor05man
Go to: