[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdan700048
Forum Index » Profile for bogdan700048 » Messages posted by bogdan700048
salut ,
mini proiect 15 acvarii( 30 L fiecare) numai cu crevetii imp.
10 acvarii caridine
5 acvarii neocaridine

stadiul fizic : 3 acvarii caridine
2 acvarii neoaridine

acvariul 1 caridine Red Bee :shrimp imp Germania 30 buc , linie sange rosie , ph 6,8, kh 2 gh 5 , substrat Shirakura Red Bee Sand , T 23 grade , Tds 230 mcs
acvariu 2 caridine Red Bee Hinomaru: shrimp imp. Germania 20 buc , ph 6,8 , kh 2 , gh 5 , substrat Shirakura Red Bee Sand , T 23 grade , Tds 230 mcs
acvariu 3 caridine Taiwan Bee: shrimp imp Germania 20 buc, ph 6,4, kh 1, gh 4, substrat Africana T 21 grade , Tds 200 mcs
acvariu 4 neocaridine Blue Dream : shrimp imp Germania 30 buc, ph 7.2 kh 4 , gh 8, substrat roca vulcanica , T 24 grade, , Tds 300 mcs
acvariu 5 neocaridine Black Rili Sakura : shrimp imp Germania 30 buc , ph 7,2, kh 4, gh 8,substrat roca vulcanica , T 24 grade, , Tds 300 mc

Am incercat sa nu va plictisesc cu prea multa vorba ( "vorba multa saracia sau plictiseala omului" ). revin cu poze la acvarii si bineinteles cu opinii .

salut , am comandat ceva creveti din germani luand in calcul si eventualele pierderi, cum bazinele mele au 20l si ei sunt sanatosi si voiosi voi vinde cate 10 buc rili carbon sakura -18 ron/buc , blue dream 20 ron/buc .
salut sunt bogdan din bucuresti,ca tot sunt la "moda" shrimp-ii, voi incerca sa ma alatur pasionatilor la aceasta sectiune . si nu numai...multumesc

Forum Index » Profile for bogdan700048 » Messages posted by bogdan700048
Go to: