[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: David.Loghin
Forum Index » Profile for David.Loghin » Messages posted by David.Loghin
Imi poate spune cineva cateva detalii despre un filtru e 701
Adica.. la cat timp trebuie sa schimb materialele filtrante? Buretii.. MicroMec-ul
Ce materiale filtrante as putea adauga?

Si inca o problema care ma deranjeaza destul de tare si nu am idee cum sa scap de ea...sunt aceste alge... pe plante si pe lemn
Lumina o tin arpinsa de la 12 pana la 10 seara, fac aditie cu,Co2 ,iar ca fertilizant folosesc feropol24 zilnic..
Am folosit algumin, si am si un ancistrus(dar nu prea curata)
image
Multumesc
e401 are volum de filtrare biologica de 4.6l iar e701 6,1l
acum ma candesc ca pentru 75l...sau chiar mai putin este suficient e401..
Vand Filtru intern Tetra Tetratec
Filtru intern pentru acvarii de apa dulce, cu sistem de directionare si reglare a debitului de apa, sistem reglabil de aerare. Cartusul filtrant poate fi decuplat individual pentru a fi curatat. Unitatea de pompare poate sa ramana fixata in acvariu. Acesta este impartit in 2 camere pentru medii filtrante - poate fi spalata doar o parte a mediilor filtrante pentru a evita pierderea coloniilor de bacterii benefice.
Capacitate acvariu: 50-100 l
Debit: 300-600 l/h
Nr. de camere duble in cartusul de filtrare: 2

Functioneaza din data de 08.25.2013
Arata impecabil, nu am avut probleme cu el.
Il vand deoarece doresc sa imi cumpar un filtru extern.
Pret usor negociabil 85lei!
Buna ziua!
Ce filtru extern imi recomandati sa folosesc pentru un acvariu de 75l,plantat cu 14 pesti?
Ma gandeam sa aleg Jbl Cristalprofi e401 Sau e701 diferenta este de 2l de material filtrant...
Aveti si alte sugestii?
Mersi pentru informatie!
.
Buna ziua!
Astazi in acvariu am gasit acesti melci si as dori sa stiu ce specie sunt si daca sunt benefici si ii pot pastra.
Multumesc pentru sugestii!
Dupa ce am sa cumpar un filtru extern am sa trec de pe t8 pe t5..
Si cand o sa ajung in iasi cu siguranta am sa mai achizitionez plante
O zi Buna!
Multumesc!
Salut la toata lumea!
Am un acvariu de 75l:
-Filtru tetra 600in plus;
-Incalzitor Aquael easy heater 150w;
-Bomba Co2 (robinet reglaj fin,valva antiretur, numarator de bule, difuroz ceramica nano);
-Substrat Aquabasis plus si Manado;
-Fertilizant Jbl Ferropol si Jbl Ferropol 24;
-Lumina 2 tuburi t8 de 18w Sylvania Grolux (urmeaza sa pun 2tuburi 865 t8 de 18w);
-Pesti, stiu ca este o ciorba dar nu am putut sa renunt la ei 1Scalar, 4Zebre, 2Gurami ,2 tetrazona,1molly , 1sanitar hoplo (si inca 2 care nu mai stiu cum se cheama );
-PLante Vallisneria gigantea, Cryptocoryne diversen, elodea,Bacopa carolina, Eleocharis parvula,Cardamine lyrata.

Pare ca lipseste ceva din el, sau ca este cam golut asa ca astept sfaturi/pareri/critici!

Va doresc o zi buna si ape limpezi !
image
!
Salut la toata lumea!
Ma numesc Loghin David am 17 ani si sunt pasionat de acvaristica.
Am un acvariu de 75l:
-Filtru tetra 600in plus;
-Incalzitor Aquael easy heater 150w;
-Bomba Co2 (robinet reglaj fin,valva antiretur, numarator de bule, difuroz ceramica nano);
-Substrat Aquabasis plus si Manado;
-Fertilizant Jbl Ferropol si Jbl Ferropol 24;
-Lumina 2 tuburi t8 de 18w Sylvania Grolux (urmeaza sa pun 2tuburi 865 t8 de 18w);
-Pesti, stiu ca este o ciorba dar nu am putut sa renunt la ei 1Scalar, 4Zebre, 2Gurami ,2 tetrazona,1molly , 1sanitar hoplo (si inca 2 care nu mai stiu cum se cheama );
-PLante Vallisneria gigantea, Cryptocoryne diversen, elodea,Bacopa carolina, Eleocharis parvula,Cardamine lyrata.

Sunt inca incepator si mai am multe de invatat
Astept sfaturi/pareri/critici!
Va doresc o zi buna si ape limpezi !
Pot sa folosesc 1 tub cu lumina calda si 2 cu lumina rece?
Mersi!
Salut!
Ce difuzor co2 imi recomandati sa achizitionez pentru un acvariu de 85l?
Difuzor CO2 Nano ( http://www.nevertebrate.ro/Difuzor-CO2-Nano?utm_expid=19260418-14.1Q5nIc6nSWa4aw0480MGjw.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nevertebrate.ro%2FReactoare-si-difuzoare ) ar fi bun?
este o idee buna sa folosesc Neon Sylvania Grolux si Neon Sylvania Aquastar ?
Pentru un acvariu de 85l plantat ce neone imi recomandati?
eu ma gandeam sa fac comanda de neon orasm 865 si 830 de 30 wati.
Trebuie neoane de firma gen jbl, tetra, etc.?
Multumesc!
Ce parere aveti despre acest difuzor 3in1 se merita?
http://www.nevertebrate.ro/Difuzor-ceramic-CO2-Tropica-3-in-1?utm_expid=19260418-14.1Q5nIc6nSWa4aw0480MGjw.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nevertebrate.ro%2FReactoare-si-difuzoare
Acvariul are 85l
iar la sfarsitul saptamanii cred ca este gata capacul si vreau sa pun 2 neoane de 24 wati

Forum Index » Profile for David.Loghin » Messages posted by David.Loghin
Go to: