[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cashis
Forum Index » Profile for cashis » Messages posted by cashis
Acvariu COMPLET, 60 litri (55*30*35 cm L*l*h),cu 30-40 pesti, decor(plante , pietre si pietre decorative)+ bonus suport perete
pietris si pietre decorativ
termometru + mancare
aspirator de caratenie
filtru
nu prezinta urme de zgarieturi
pret 150 ron
pm pt. poze.
Vand acvariu 100l home made fara capac, substrat nisip alb, filtru resun 400l/h + 30 guppy.
pret 250 ron.

image

https://picasaweb.google.com/101599606757451307325/18Martie2012#5721261628553584098
vand pesti vivipari, guppy, in jur de 100 de pesti. Au in jur de 4,5 luni sunt hraniti cu fulgi de la tetra proteine si amestec tropical.
1 leu > 25 de pesti sub 25 de pesti 1.5 ron.
Trimit numai unde exista curse directe.
schimb guppy cu plante easy sau orice altceva ce tine de acvaristica. aproximativ 200 d guppy
Salut sunt adrian, sunt din Targoviste, si sunt pe acest, la fel ca si ceilalti useri, din pasiune pt. acvaristica.
am un acvariu de 100l populat deocamdata cu vivipari (majoritatea) : 7 femele guppy ( 4 blue , 1 orange , 1 red tail ), 5 masculi (2 half black- blue neon , 1 blue moscow( nu stiu dak este rasa pura), 1light blue-green, 1 imperial. 3 black molly 2 femele si un mascul , 3 neoni , o pereche de xifo tricolor, 2 cory si o pereche de zebre.
Plante:Microsorum Pteropus , ludwigia repend , blyxa japonica ,Hemianthus Callitrichoides.
Substrat : tetra plant
filtru : resun magi-380
lumina: 2 neoane opti 15 wati
M-am inscris pe forum pt. a-mi imbogatii cultura despre pesti si pt. a discuta cu detinatori de ciclidhe, pentru ca in viitorul apropiat intentionez sa trec la un acvariu de 500l cu astfel de pesti.
am de vanzare in jur de 300 de alevini ~ 150 la o luna, ~ 100 de 2 luni si 50 o luna jumatate
Pretul este de 1.5 ron pt. cei de 2 luni si 1 ron pt. ceilalti.

Forum Index » Profile for cashis » Messages posted by cashis
Go to: