Message |
|
Vand filtru extern home made facut din teava de pvc de 11.Are furtunele , tevile de in si out tot home made , vata de perlon si bureti , ideal pentru un acvariu de maxim 180 de litri.Debit de filtrare 500 l/h.Pentru mai multe detalii vorbim pe PM.Pret 50 de lei fix!
|
 |
|
Vand acvariu 70x35x35 lipit cu silicon negru dow corning,incalzitor resun 25w , filtru intern resun minifilter si standul de lemn.Pentru mai multe detalii folositi PM.
|
 |
|
Vand acvariu 60x30x35 (63 de litri) lipit cu silicon negru , nu este folosit asadar nu are zgarieturi.Pret 80 de lei.Pretul nu se negociaza!
|
 |
|
Scuze n-am vazut ca nu merge sa trimit poze pe PM.Lasa-mi adresa ta si iti trimit poze
|
 |
|
85 de litri
|
 |
|
Acvariu nu are intarituri pentru ca la inaltimea de 35 si sticla de 6 mm nu face nici un pic de burta.Capac nu are pentru ca eu doar lipesc acvariile si aceasta este o comanda facuta de un alt acvarist care nu s-a mai prezentat dupa comanda (doar a cerut sa fac acvariul , apoi n-am mai auzit de dansul).Despre modalitate de transport nu pot spune foarte multe , ar fi o solutie curieratul rapid tip fan curier sau care va convine dumneavoastra mai mult.Am sa atasez cateva poze cu acvariul pentru a ca da dumneavoastra cu parerea despre aspect.
|
 |
|
Vand acvariu 70x35x35 lipit cu silicon negru.Pret 90 de lei
|
 |
|
Salut.Ma numesc Cosmin ,am 21 de ani si locuiesc in Ramnicu Sarat.Detin un acvariu de 200 de litri , dimensiuni 100x50x45 ,din sticla de 8 mm,populat cu 5 carasi si cam atat.Nu am plante datorita porcusorilor, nu este un acvariu special,ci este doar un acvariu destinat cresterii carasilor.Ca filtrare folosesc un filtru extern home made.Cam atat despre mine si acvariul meu.
|
 |
|
nu,nu am alti pesti tocmai de'asta ma alarmez
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul ieri am observat ca unul din carasi nu mai avea deloc (deloc deloc) solzi pe burta si inotatoarele aproape lipsa...astazi la fel s'a intamplat dar cu alt carasel.Precizez ca am schimbat 25% din apa duminica fara sa o las la declorinat.Va rog ajutati'ma cu niste sfaturi , idei ,medicamentatie, orice.Va multumesc anticipat
|
 |
|