[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mia123
Forum Index » Profile for mia123 » Messages posted by mia123
multumec, deci nu bagam pesti, ma gandeam la trepte ca sa intre, dar mai ales sa iasa ratustele mai usor. Incepeti cu recomandari, filtru, cum il incep, dupa ce fac groapa ce pun? Sa pun niste lemne pe masura apoi folie si dupa care pietris si nisip, sau cum? sa pun si pe lateral lemne? De unde folie, cat costa?
Buna, am si eu o dilema, vreau sa imi fac un pond cu cateva ratuste, insa nu stiu de unde sa incep si ce sa fac, de unde sa cumpar, cam cat m-ar costa toata treaba (eu ma gandeam ca si dimensiuni sa fie de 3x2 si adancime 1 m, va trebui sa il fac putin in trepte sau pur si simplu bazin?) etc. M-am gandit sa il tin doar pana in iarna, dar daca imi place l-as tine de tot , alta intrebare, daca pun pesti de genul care se pot si manca exista riscul sa ii pape ratele? De unde iau pesti si materiale, ok cu pestele nu e musai, dar da-ti sfaturi si idei, nu stiu absolut nimic.
Va multumesc si sper ca nu va obosesc prea tare pt raspunsuri.

Forum Index » Profile for mia123 » Messages posted by mia123
Go to: