[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lavinia23
Forum Index » Profile for Lavinia23 » Messages posted by Lavinia23
Daca renunt la scalari, dar totusi pastrez tetrazonii cu ceilalti., e ok?
Multumesc am sa tin cont de sfaturile tale, dar ce-as putea adauga / pastra ca sa le ofer pestilor conditiile cele mai bune?
am doar 2 scalari, si nu par prea incomodati de dimensiunea acvariului, cat despre tetra intr-adevar sunt tetrazoni, dar nu i-au ciupit pe ceilalti, sunt cuminti. Ii am cam de 2 luni.
Buna seara, am si eu o problema, si daca se poate va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Mi-am achizitiobat de curand, mai exact ieri, un puiut de scalar silver, si l-am adaugat langa un scalar negru mai mare ce e drept, adult. Nu ii pot deosebi care este femela si care este masculul. Ideea care este? Nici bine nu l-am adaugat in acvariu, ca cel mare negru a si inceput sa-l alunge de langa el, sa-l ciupeasca... Cel micut vrea sa se imprieteneasca cu el, dar este alungat . Specific ca mai am si alte specii de pesti in acvariu (60 L), mai exact un betta, 3 tetra, 4 neoni si 5 xipho. Toti se inteleg bine intre ei, numai scalarii sunt cu semnul intrebarii. Eu ma gandeam sa ma cumpar un scalar, 2, ca sa ii pot ierarhiza cumva.... Astept raspunsuri, va rog

Forum Index » Profile for Lavinia23 » Messages posted by Lavinia23
Go to: