| Message |
|
|
|
Recipientul acela de artemia e facut de tine sau e cumparat?
Daca e cumparat spune-mi te rog de unde l-ai cumparat.
Multam fain.
|
 |
|
|
Nenea ricardo am luat o bucata de crevete si l-am prins intr-un clips de alge iar chelmonu se apropie de el dar cand apuca de el clipsu se misca si evident ca se sperie si isi ia viteza
|
 |
|
|
Am incercat aseara dar inca e destul de fricos si nu sa apropiat foarte tare spre mana mea,dar nu ma dau batut
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
gravedigger wrote:Fain Chelmonu' unchiu' Levente! La fel si bazinul care desi la inceputuri arata cochet si aerisit.
Felicitarile mele si sa-ti creasca (zoasii nu pestii sau mai stiu io ce), sa pot veni eu cu pungutele!
Ma bucur ca ti-a placut ce ai vazut
|
 |
|
|
|
Mersi de pont!am sa incerc deseara.
|
 |
|
|
Ricardo pe asta l-am vazut eu cum manca fulgi....
|
 |
|
|
Aseara dupa ce am aclimatizat vreo 20 de minute chelmonul l-am bagat in bazin iar spre surprinderea mea le-am dat sa manance niste misys si a mancat si el
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut
Am cumparat de la un prieten un chelmon rostratus pe care il are in bazin la el de vreo doi ani,manaca aiptasia, fulgi,artemia si orice fel de granule ce ziceti voi se va da la zoasi?
|
 |
|
|
|
Vreau sa cumpar un valenciennea puellaris daca il vedeti pe undeva va rog sa imi dati un semnal
Multumesc
|
 |
|
|
|
Daca in urmatoarele zile o sa mai faca figuri atunci Gheorghita al tau va fi
|
 |
|
|
Aure daca il vrei til fac cadou
|
 |
|
|
|
De cand am lipit zoasi cu super glue totul e in regula.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Am cumparat doua tuburi de super glue gel si am lipit toti zoasi,sper sa tina figura.
|
 |
|
|
Aure daca nu isi vede de treaba atunci va avea o problema mare....el nu stie ca stau la etajul 12
|
 |
|
|
|
Frumos Caline!
|
 |
|
|
Aseara au venit urmatoarele animale
-Nasarius cred 4 buc
-Melci turbo 3 buc
-Stea din aia de substrat gri,stie dreacu ce specie o fi
-Hermint crab care imi ridica toti zoasi cu sula la deal...astea is lucrurile faine ce e naspa ca au inceput sa mi se faca niste alge care cresc doar pe substrat
|
 |
|
|
|
Eu cred ca a fost un bubble coral
|
 |
|
|