[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Message
dupa o pauza de circa un an am ajuns sa ma prezint dn nou . intre timp am mai crescut putin cam cu 30 000 de litrii de apa. am mutat fosta crescatorie si am mai bagat cateva zeci de acvarii. am fost nevoit sa mut toata treaba pentru ca fostul spatiu deja era prea mic. in acelas timp sau facut actele firmei( SRL). acum activam sub numele de SC.GOLDFISHEXPERT SRL. Voi incerca sa atasesz cateva poze cu noua crescatorie. in cotinuare ne ocupam de cresterea si comercializarea pestilor de acvariu. dar si de importu si exportul acestora. puteti intilni pesti care nu se pot reproduce . cel putin nu la noi in tara. si am construit si construim noul site. www.goldfishexpert.ro
oranda. cu mai multe defecte. inclusiv la branhii si coloana deformata. asta ca de forma cozii sa nu mai vorbim.
pacat. congelat am luat si eu 25 kile. da nu se compara cu viu. pe linga asta putina neatentie si s-a dus apa de calitate.
baieti cm stati cu purecii ? datine detalii si altii snt curiosi
t 5 dar eja ai primit raspuns de la colegu.
o boala destul de grava, nu m-am vindecat de 25 de ani incoace.
exista cazuri cind se desfac cozile. practic se rup. cauza in general este suprapopularea sau daca ai radacini sau obiecte mai ascutite in acvariu.
si eu am la masculi de guppy aceas problema evident intrun numar foarte mic, e un simplu defect la iei traiesc si asa doar ii afecteaza la aspect
vand o galeata de tetra rubin nedesfacuta 10 litri. sunt fulgi pret 210 ron. informatii in PM
salu. ai inceput un proiect frumos. imi place si combinatia de neoni cu scalari. ce nu te-as sfatuii sunt ramirezii cu neoni. dar poate aicii gresesc eu, dar totusi ramirezii sunt destul de teritoriali. in rst imi place totul. la plantarea gazonului vei mai intimpina niste probleme. manado este destul de usor si nu iti va fi usor sa plantezi gazonul, dar nu e imposibil cu putina abdare.
sunteti bestiali.)
salut. nu te supara dar eu nu observ nimica iesit din comun la ramirezul tau.
salut si bine ai venit.
vand o galeata de tetra diskus (10L). pret 220 ron. informatii in PM.
frumos acvariu. bine ai venit.
cumpar ancistrus albino voalat maturi. daca are cineva astept oferte in PM.
probabil ca au daor masculi. mai probabil este ca provin din asia si ei vand doar masculi. trebuia sa specifici ca vrei sa-i inmultesti si sigur iti spuneau ca au doar masculi.
carasi e greu. eu am incercat dar fara rezultat. si au nevoie si de spatiu......
mai poti incerca cu multe specii. konconius, zebre, scalari, etc
da asa este. teoretic porneste daca scade temperatura la care este setata. dar nici rost sa il tii vara in acvariu nu are. poate ca nu se inghesuia nici pestele acolo............... deci traia.
eu nu inteleg ca de ce pe aceste calduri topitoare tu ai incalzitor in acvariu. de ce nu il scoti pe perioada verii ?
 
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com