[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AdrianMar
Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Te superi daca te intreb de unde ai halfmoonii,unele exemplare ale tale sunt destul de calitative,greu gasesti asa ceva.
Ciudat,discusii nu sunt deloc speriosi.Ciclidele africane?Sunt niste descreerate,mai ales mbuna cand le ai in numar mic.
Update!Ofer si un termometru de apa spart si relipit de mine.Functioneaza foarte bine.Asteptam doritori.
Frumos!Ma abonez la un pui de half cum oi avea disponibil!
Ai perfecta dreptate!
Ca sa facem donatia mai interesanta ofer si hrana granule jbl pentru 2 luni.
Imi place ce a iesit.Nu ai probleme cu temperatura apei de la lampa aia principala? .La acvariul actual de apa dulce de 60 litri am una de 15w si imi ridica cu 0,5 grade celsius temperatura.Cat despre alimentarea ledurilor,incearca sa le legi cumva la un incarcator de telefon mobil,eu am legat un cooler pc intel destul de mare la un incarcator de teletech si merge,dar la 20 la suta din putere,dar de mers merge.Sa pui o poza cu displayul dupa upgrade-ul asta la lumina ,probabil s-a modificat in bine,nu?
Donez un mascul de betta in varsta de 8 luni.Il dau pentru ca am nevoie de acvariul lui pentru alt betta.Il donez doar in Bucuresti.Il pot aduce doritorului saptamana aceasta,deoarece vin sa vizitez niste petshopuri si niste prieteni acvaristi .Detalii pe pm,vreau sa stabilesc cu cel care il doreste un loc de intalnire pe care sa il stiu si eu.
).Eu toata copilaria am citit despre acvarii,imi semeni!Imi amintesc prin clasa a 5 -a ca ai mei colegi vorbeau de ben 10 si transformers,iar eu discutam cu proful de chimie cum sa scad ph-ul apei ,atunci aveam plante.
Iti dai seama ca acvariul viitor o sa te coste foarte mult facut reef?Mai bine te concentrezi si il faci pe asta cum trebuie.
Frumos.O observatie ar fi sa mai pui o salcie 2 sau ceva copaci,pe langa un plus de aspect va ajuta si la pastrarea temperaturii scazute vara!
Probabil este in stadiul de aclimatizare.
Gurami,nu imi dau seama ce varietate.
Lemon wrote:Foarte frumosi, felicitari. Sper doar sa ajung si eu cu plantatul mare la nivelul bazinului tau.
Eu i-am spus ca are un plantat foarte frumos ,daca nu il impingeam de la spate nu cred ca il prezenta curand .Ai instalatie de co2?Cred ca ar trebui sa iti faci timp sa il prezinti mai in amanunt.
Nu ai dreptate,pufferul l-am remarcat din prima!Chiar am vrut sa te intreb,dar am fost prins in celalalt proiect al tau.La discusi nu se renunta !Intreaba-l pe Dragos,are un reef cat casa si inca iubeste discusii.Apropo,ce dimensiuni are bazinul cu discusi?
Indiferent de lampa eu zic sa cauti momentan sa mergi pe doua principii.Sa fie de 10.000 k si poate peste si sa cauti sa nu produca multa caldura.Este parerea mea.
Stim cum este .Un sfat off topic,intoarce-o invers,o ridici la 5 cm de masa,ii dai drumul jos,faci asta de 2 ori si iese tot din ea!
Super .Colegul Ionut_dt avea asa ceva.Sunt sigur ca ar putea da detalii si sfaturi,incearca sa il contactezi pe private .
Citeste despre ei.Stiu pe cineva care ii tinea tot in 30,apoi a renuntat din cauza asta.O opinie de la cineva cu mai multa experienta ar prinde bine.
Bravo,dai inainte.Vezi sa nu iei aruanus,din ce stiu eu sunt pesti mai agresivi,si nu se tin in nanouri.

Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Go to: