[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciprian
Forum Index » Profile for ciprian » Messages posted by ciprian
Eu te servesc,......
In ultima poza, ce-i !?
Acropora,.!?....
Daca pui langa ele si frag-ul de poccilopora, pe care oricum l-ai promis,si eu nu l-am refuzat,.. saptamana viitoare voi incerca sa le ridic,. ,..
Zsido wrote:Cand isi revin in totalitate unul pleaca la tine si unul la Piatra Neamt !

Daca nu te grabesti iau eu pompele ,adica pe 10-11 pot sa le platesc,..
reefer wrote:Salutare si bine ai venit !! Noi parca ne-am auzit si la telefon ...
Un acvariu fain , "cu de toate" !!

Ce-as face eu:
- as pune ceva mai multa lumina
- as incerca sa ridic din coralii ce stau direct pe pamant , cumva pe sus/construit ceva ..nu stiu . In timp o sa vezi ca-ti va aduna multa mizerie-n nisip ..

Bafta in continuare !!

Salut, asa este, ne-am auzit, suntem o comunitate mica ....
Exact la asta m-am gandit si eu,sunt idei bune..si lucrez la asta,.
Sebastian Costin wrote:Si eu zic la fel, e bogat!
Cu ce suplimentezi consumurile de Ca, Mg, Kh?

Ca, si Mg, de la Easy Lyfe ca-s mai ieftine,..si Kh Buffer de la Aqua Medic,
Am si un reactor de calciu, dar inca nu am gasit un mediu mai bogat in magneziu,inca,...si nu-i functional 100 %
Sa vedem daca i-mi iese,..
image
Mi-a ieisit,...
Cam asta este momentan,
Urmatoarele in week-end cu noile tuburi,...
Bine v-am gasit,.
Sa incepem ,.catinel,.cu o scurta prezentare,
Acvariul se przinta cam asa,.. :
Display 160 litri,.100x40x40, sticla ultraclara,..
sump compartimentat in trei de aproximativ 75 litri .
Prima camera ,skimer Aqua Medic turboflotor 1000, si reactor de calciu KR-400, tot Aqua Medic,momentan fara butelie, (lucreaza ca un filtru la picatura) ambele sunt hang-on,...
Tot aici se mai gaseste un reactor cu pompa proprie de vre-o 400l/h cu doi litri de matrix, carbunele, Silicat ex de la Jbl,si antifosfatul,de la ATI
La mijloc, un hibrid intre dsb,si refugiu, plin cu macroalge, (trei tipuri) si ceva piatra,.ultima camera este pompa de recirculare ,un ehaim 2000 l/h si ma gandesc sa mai bag ceva piatra, vie, bineinteles,
Lumina este asigurata de o lampa cu 4xt5, (doua tuburi 10.000 k si doua actinice,si 8 leduri albastre pentru moon light) astept momentan noile tuburi, (ATI) sa vad ce configuratie folosesc,.
Ca stoc viu am doar trei pesti, o pereche de clovni si un bicolor blenny si mai multi corali de toate tipurile,..(corali moi discosoma, rodacthys,kenia, xenia,anthelia,zoasi, palythoa,.)
si duri,(lsp si sps) intram mai tarziu in detalii.
Dar cum o fotografie face mai mult de 1000 de cuvinte voi incerca in week-end ceva,..dupa Dragos, bineinteles,..
Salutare..
Salut,
Ma intereseaza Galaxea, Ce ai dori la schimb, ?
Rezerva-mi zoasii rosii la 75 Merci.
Dupa cum am vorbit, noteaza-ma si pe mine cu 12 buc.
Artemia 5
Mysis sau Krill 5
si Plancton Rosu 2
36 ron
Merci,
Ceva gsp, m-ar tenta si pe mine daca se poate,.sau mai este,..
Bineinteles ca m-asi ocupa si de transport,..
Ma inscriu si eu la 2-3 kg. daca se poate,..
Ce zici se poate folosi,. ?/
Nu stiu cum sa incarc pozele,da-mi te rog o adresa de mail,. sa le trimit,
image
Piatra provine de la un magazin din Timisoara, nu stiu daca Pet Shop,ca nu am cumparat-o eu vroiam sa o folosesc la apa dulce, dar nu am folosit-o ca semana a marina,...e foarte poroasa, incerc sa-i fac poze, dar in poze o sa arate bine,... nu stiu compozitia, sa nu fie periculoasa,

Forum Index » Profile for ciprian » Messages posted by ciprian
Go to: