Message |
|
Arata bine!Spor in continuare cu el.Pompa de curenti este suficienta?
|
 |
|
Asa ceva aveau multi colegi de aici!Cica ar fi un pericol pentru corali.Asteapta pareri de la ei,dar fii gata sa il scoti  .
|
 |
|
Daca te expui pe perioada limitata este imposibil sa fie nociva!
|
 |
|
angel123 wrote:da mi-am invatat lectia....totusi acvariul e bine plantat...oricum mi-am cumparat si o maternitate + acvariul comunitar de acum va fii acvariu pt alevini ....desii cred ca pana dureaza ciclarea devin alevinii adultii 
Intr-un acvariu plantat scapa 60 la suta din pui,dar niciodata mai mult indiferent de cat de plantat este.Xipho,fiind un pic mai mare decat gupy poate sa haleasca si alevinii mai mari  ,de aceea puii trebuie sa stea mai mult in maternitate.Cand ai doar gupy,in 2 saptamani nu mai pot sa consume alevinii eclozati.
|
 |
|
Da,are calitate buna.Important pentru pui sunt mesele nu foarte consistente,dar foarte dese!Hraneste-i cat mai des si de 6-7 ori pe zi,dar cu foarte putina hrana la o masa.
|
 |
|
angel123 wrote:am sa incerc sa scap de zebre iar in legatura cu xifo...masculul moare (are fin rot...cred ...deja are si ciuperca) oricum femela mi l-o nenorocit (aproape si-a omorat ,,tovarasu,, , isi mananca puii regulat si pe cei de guppy la fel) e un peste monstru....cred ca am sa scap si de ea....iar cand o sa se faca puii astea care ii am mai mari (xifo) o sa ma apuc din nou de xifo deocamdata mi-a ajuns  iar molly n-am mai avut demult deci merita sa incerc...
Nu tine puii cu adultii!Viviparii isi mananca puii indiferent de circumstante.
|
 |
|
Pe langa ce ai tu,cu o usoara tenta de suprapopulare ar mai incapea si 1 mascul+3 femele moly negri.Consumatori de alge poti sa folosesti doar melci,sunt suficienti la 60 litri.In loc de ancistrus care se face mare de tot ai putea pune laceva mai mic  !Daca vrei o parere despre populare as zice sa scapi de zebre!Sunt pesti care prefera apele mai reci la 23-24 grade.Ar merge asa:
1.Cei trei guppy;
2.Daca se duce xipfo,mai pui inca 2 femele pe langa cel care il ai(ca sa nu se mai bata intre ele);
3. 1m si 3 femele moly lira black;
4.Niste melci;
Dar sa scapi de zebre  .
|
 |
|
Eu zic sa faci asa:pui sunul la umbra,izolezi carnivora aia cumva,mai bagi putina informatie de pe net,mai iti dau colegii cateva sfaturi si gata  .
|
 |
|
Cum zice si titlul cumpar 2 masculi betta halfmoon sau plakat.Nu conteaza culoare.Pentru doritori astept poze pe pm.Valabil doar pentru cine este dispus sa trimita prin posta!!!!Nu glumesc!De ce? Betta este un peste ceva mai rezistent cand i se duce oxigenul din apa,deci riscurile sunt cu 60 la suta mai mici decat in cazul unui peste obisnuit!Voi plati 50 la suta din valoare inainte pe cardul celui care ii vinde sau o alta metoda de plata,restul de 50 la suta il dau dupa primirea coletului daca va supravietui!Daca nu,vanzatorul tot va pastra 50 la suta trimisi inainte  Pentru cine ii place sa riste sa ma contacteze pe pm  !Rog seriozitate maxima si sa ii ambaleze cum trebuie,nu aiurea!
|
 |
|
Vin pozele  ?Sa vedem si noi starea acvariului.
|
 |
|
tonnydea wrote:Cel mai probabil ai 2 masculi, intr-un acvariu foarte mic si putin plantat. Incearca sa pui niste poze cu inculpatii ca sa iti putem da un raspuns corect.
Nu cred ca are 2 masculi  !Nu numai masculul ataca alt mascul.Atunci cand femela este mult mai mare decat masculul se poate intampla sa il atace.Am patit si eu,al meu s-a dus,nu se mai hranea,femela il stresa mereu.Probabil solutia ar fi sa mai aduci femele!Se poate ca masculul xipho sa streseze femela,apoi ea sa inceapa sa il termine pe el  !Viviparii nu se tin in perechi,ai nevoie de un raport de 1m si 3 femele.Bafta!
|
 |
|
Salutari!Dau la schimb doi masculi superbi de betta veiltail pe un singur mascul halfmoon.Daca pestii mei nu acopera pretul unui half voi plati in lei diferenta.Am vrut sa iau half si sa ii tin si pe ai mei,dar nu am unde ,asa ca ii scot la schimb.Nu conteaza ce varietate de half sau ce culoare,doar sa aiba inotatoarele mari (in special coada),nimic mai mult.Ai mei nu au absolut nici un defect si arata destul de bine!Unul din masculi este rosu si are o varsta de aprox 8-9 luni,iar celalalt este albastru si are cam 6-7 luni maxim.Oferta valabila doar pentru Bucuresti.In tara costa mult transportul si nu prea are rost .Masculii au fost crescuti in acvarii mici de 4.5 litri si si-au etalat la maximum frumusetea!Plus ca au fost selectati de mine.Atasez poze reale cu cei doi,facute cu o sapuniera jalnica .Cine este interesat de oferta vorbim pe pm.
|
 |
|
Le asteptam!Dar sa il aclimatizezi calumea nu te grabi deloc  !
|
 |
|
Pai sa pui poze cu ei.Pune te rog pentru mine o poza in ansamblu cu tot acvariul dupa ce iti vine clownul.
|
 |
|
Si galbenusul este o alternativa,dar as zice sa le dea si galbenus si hrana pentru pui.Nu la aceeasi masa,ci alternand.Galbenusul daca nu stii cum se prepara:fierbi tare oul,ii scoti galbenusul,il pui intr-o carpa si filtrezi.Puilor le dai apa filtrata,nu galbenus direct  ,apa vine incarcata cu particule fine de galbenus.Dar singur nu acopera necesarul de crestere al pestilor!
|
 |
|
Bine ai venit,sa fie intr-un ceas bun.
|
 |
|
Mergi si ii ceri vanzatorului hrana 0 ii zicea  .Merge mai orice sortiment pentru ca viviparii mananca aproape orice.Singura grija pe care sa o ai este sa le incapa in gura!Bafta.
|
 |
|
Cu guppy nu ai traba in apa calda.Pe perioade scurte de 5-7 zile rezista si la 32 grade celsius  .Problema majora sunt insa plantele,urmareste cu atentie sa nu ai pierderi la ele.28 ar fi ok,nu mai putin.Iar cand vei scapa de boli tine apa la 27 grade nu este mult,ba chiar este optim pentru vivipari!
|
 |
|
Salut!In primul rand o sa ii scada debitul care il avea cand era nou.
|
 |
|
Salut!Poti preveni prin ridicarea temperaturii apei,un schimb de 50 la suta si cam atat momentan.Daca vezi ca incep sa apara punctulete pe corp atunci sunt probleme,daca le trece scarpinatul este ok.Eu ii tratam pe ai mei cu sare fara iod,dezinfecteaza foarte bine,dar iti face praf plantele.Ar putea fi un parazit ceva prin apa.Daca schimbi o parte mai mare din apa si cresti temperatura ar trebui sa fie ok.
|
 |
|