Nu am mai postat pe aici demult, ma refer la aceasta sectiune...
A trecut ceva tmp si m-am hotarat sa mai spun cate ceva. Stiu ca, colegul motociclist nu v-a intelege actinunile mele, dar...am vandut motorul

si nu ma mai gandesc momentan la el. Caz inchis. Nu ca nu ma doare, dar simt ca a venit momentul in care a trebuit sa aleg. Am o varsta, un copil si...am ramas la singura mea pasiune, acvaristica.
Azi implinesc 40 de ani si tot azi am terminat de modificat-reinnoit bazinul de 400 cu discusi. I-am schimbat fata, ca era zgariata. Lipitura profi, dow corning negru, ca cel orginal. Aveam in el si un decor 3D, pe care l-am eliminat partial pentru a mari spatiul, caci acvariul nu l-am putut mari. Tot visez sa fac un bazin mai mare, dar la apartament e limitat spatiul...Cu 5 acvarii... si o nevasta...ce sa mai spun??? Sunt sigur ca stiti voi...
Asa cum am spus mai sus, tot discusii sunt pe primul plan, de un an ma tot chinui din nou sa selectez o trupa de exceptie. Nu pentru reprodus, ci mai mult pentru placerea ochilor mei.

Stiti si voi cum e: mai vezi cate o poza pe Google si te ia valul.

Poze nu am avut cu ce face(telefon nou, scump si defect dupa cateva luni), dar in viitorul apropiat ma voi stardui.
Sa auzim de bine!