[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: geo13
Forum Index » Profile for geo13 » Messages posted by geo13
Eu am luat un reductor cu un singur manometru pentru ca celalalt cu doua manometre era prea mare si nu imi incapea in dulap. Folosesc o butelie de stingator de incendiu de aprox 10 luni , un G3 si am grija sa nu il incarc mai mult de 2.5kg. Daca ai sa mai citesti pe aici ai sa vezi ca trebuie sa iti faci griji numai daca supraincarci butelia sau o expui la temp. mari ( o lasi la soare). Mie nu mi-a crescut niciodata mai mult de 60 atm. presiunea gazului. Butelia are supapa de siguranta, in caz extrem. Buteliile de stingator cu bioxid de carbon sunt foarte safe daca respecti aceste masuri. Mai am o butelie de vanzare, vezi anuntul meu.
Acum, nu stiu cum te tine butelia de 500g, 5 luni. Poate ai un acvariu foarte mic.
Totusi la noi inca sunt destul de scumpe ledurile de putere mare. Niste link-uri de unde ai cumparat ledurile si driverele?
Electrovalva a plecat la Cluj
Raman:
Butelia 100 lei
Reductor +robinet reglaj fin 135 lei
Sau impreuna: 210 lei
Ai verificat link-urile? Nu se acceseaza paginile oferite.
Se adauga la vanzare butelia din imagine, capacitate 2.5kg- pret 100 lei
Reducere 10% la reductor si robinet reglaj fin.

Motivul vanzarii: Mi-am cumparat un sistem mai micut care le include pe toate (si intra in dulap)
-reductor-100 lei- il folosesc de aprox 6 luni- ofer garantie inca 6 (returnez banii daca se defecteaza)- nu este special pentru acvaristica.
-electrovalva - 150 lei (aqua medic) inca in garantie la Reef, http://www.reef.ro/web/reef/detalii_...hel_1-8--3,5_W
-robinet reglaj fin-50 lei- foarte precis, poti regla excelent debitul de la o bula la cateva secunde pana la cateva bule pe secunda -cumparat de la SMC Romania modelul AS1211FM-M5-06, http://documentatie.smc.ro/pdf/3_1_2_3_AS1000-4000-AS-FM.pdf
Vanzare doar in Bucureti. Daca nu se vand o saptamana vind si in provincie.
Multumesc !
Da, dar astia sunt in Bacau din pacate. Ma gandeam daca este mai scump, macar geamul din fata si spate sa le fac din sticla diamant. Marimea acvariului va fi 100x40x inaltimea intre 40-50. Celelalte sunt dictate de masa existenta.
Am Well de cateva luni si merge foarte bine.
Alex.B wrote:Unu cu sticla diamant altul cu lipeala? Am ghicit?

Ce este cu sticla asta diamant? Urmeaza sa-mi refac si eu acvariul si as vrea sa stiu de unde se poate procura in Bucuresti.
Daca nu-i bai.
Am si eu 4 Anentome Helena dar de vreo doua saptamani doi nu mai misca. O fi hibernare, au murit?
Acvariul este in regula in sensul ca analizele sunt la zi ca sa zic asa, plante , pesti, melici , creveti... nici o urma de deces in ultimele luni. Parca au mai disparut din melcii de pe geam dar am si curatat la greu din ei.
Ai PM
Este 50 lei un robinet cu supapa de siguranta nou, pe care il poti pune la butelia de stingator cu CO2.
Salut! Iti dau 200 pe reductorul cu electrovalva, cu tot cu transport ? Sunt in stare buna de functionare? Scapari de presiune, reglaj fin, indicator manometru?
Poti sa o tai cu un bomfaier. Am taiat eu , merge foarte bine, iti trebuiesc vreo doua panze.
buretii nu-i clatesti decat in apa de acvariu (cand schimbi o parte din apa, in aceea apa) pentru a nu distruge bacteriile. Deci nu-i speli cu apa calda, detergent, apa robinet.
Salut! Ti-am raspuns pe PM.
Multumesc, se poate inchide sau sa-l lasati deschis, doua saptamani voi mai scoate ceva plante la vanzare. Cum considerati ca este mai corect. Inca o data, multumesc!
26 lei/litru doar in Bucuresti.
pachet 1 la 20 lei
heteranthera zosterifolia 4 fire mari
ceratopteris cornuta o planta mare cu pui
hemianthus micrannthemoides 20 fire
valisneria spiralis 3 buc
lysimachia nummularia 5 buc 25 cm
bonus putina glossostigma

pachet 2 la 20 lei
cryptocoryne wendti 1 planta matura
heteranthera zosterifolia 3 fire mari
ludwigia repens 1 planta mare peste 25 cm cu pui