[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kinderu
Forum Index » Profile for kinderu » Messages posted by kinderu
Acum montez o lampa phillips cumparata de la reprezentanta.TUV PL-S UV-C 9 W pret 72 ron ......sa vedem...
Eu ii stiu pe cei de acolode la Jbl Brasov inclusiv pe patron....dar 120 ron un bec???????si nu scrie pe el nimic decat ceva in japoneza si nu imi dau garantie,nimic....ma gandeam sa dau 60 ron pe un phillips macar e phillips....si e 60....daca e UV-C de 9 cu aceasi prindere.....sa fie o problema ????
De care o fi asta????
http://www.bizoo.ro/firma/PROFESSIONAILS/vanzare/34546/Bec-UV-9W
http://magazin.evelynstyle.ro/-lampi-uv/3-becuri-9w.html

Asta e ok nu ca e UV-C
http://www.gardenstore.ro/tehnica-acvatica/filtrare/bec-ultraviolete-uv-c-9w.html

Interesant....de care sunt primele 2...oricum de la 120 ron la 64 si cel din urama e si Phillips.....

Ce spuneti??
Scriam acum nu demult de lampa Uv----------Azi s-a ars becul....acum intrebare gasesc becuri uv de la jbl cu 120 ron bec pe care scrie ceva in japoneza....si am mai gasit pe net becuri de 9 w uv pentru uscat unghii 39 ron si becuri 9 w uv 25 ron.Ore care e diferenta intre ele????

Astept raspunsurile voastre .

Multumesc
Felicitari.....eu unul nu am ajuns in aceasta faza...de aceea nici la primul mesaj nu am putut sa spun nimic....prima dragoste nu se uita niciodata asa si cu oscarii.....acum am un acvariu cu ciclide africane dar imi lipsesc "monstri"mei.....felicitari inca odata....
Cum ai hotarat tu ca sunt pereche?
Orice mancare data in exces si fara o puternica filtrare strica apa......pieptul de pui nu se cam gaseste in arealul de raspandire al oscarilor....deci nu le sta in comportament sa manace regulat piept de pui.....si am mai inteles ca nu e asa de usor digerabil pentru ei......
Atentie cu pieptul de pui s-a mai discutat pe aici nu e prea indicat....se poate da dar mai rarut.....in schimb si eu ii hraneam pe ai mei cu ce s-a amintit mai sus....si am mai incercat cu creveti decorticati....proprietatile apei este ceea ce conteaza mult in sanatatea lor .......
Salut si bine ai venit......se ingroasa randurile.....
Bine ai venit.....apa limpede
La treaba cu apa de izvor nu ma bag(fa niste teste si spune ce valori are)acum daca sunt "mici"acvariul tau e ok deocamdata,poate e o perioada de acomodare pentru ei...si la mine oscarii aveau perioade cand mancau ca nebunii si perioade cand stateau apatici si nu mancau........incerca inima de vita vezi cum se comporta....si ai grija cu ramele trebuiesc sa fie de pamant nu de gunoi si din surse verificate fara agenti de poluare.....in rest vezi cum decurge treaba....
Cand introduci apa proaspata in bazin o treci printr-un filtru cu carbune activ?Si in momentul schimbului de apa se produc diferente mari de temperatura?Spune-ne mai multe despre bazinul tau..ce filtrare are....ce dimensiuni etc,etc.....
Ok--------------------------------adica stiti de unde vine vorba "ok"Nu?

Zero Kills.....
Eu nu degeaba am intrebat de unde anume a cumparat acei africani....acolo la gara e magazinul de reprezentanta Jbl cunosc si proprietarul si cei care se ocupa de pestii foarte bine,au avut probleme cu africanii de acolo.......................probleme care au costat moartea a 10% din pestii din bazinul cu afrianii......nimeni nu a putut identifica bolala au incercat multe medicamente si nici unul nu a dat rezultate (poate astea nu sunt lucruri de care a-r trebuii eu sa vb aici)au incercat in sfarsit cu sare............................si in 24 de ore problemele au disparut........astea fiind faptele petrecute in orasul meu in magazinul pe care eu il vizitez aproape zilnic.unde eu am prietenii..........am recomandat cel mai primitiv medicament.......SAREA...............acum poate acesti pesti au dezvoltat alta problema in bazinul tau...........nu pot sti acest lucru cum nici altii nu pot sti..........e o vorba de care s-a convins si unul dintre cei mai "priceputi"oameni in ale acvaristicii din brasov......."INCERCAREA MOARTE N-ARE".................Daca am gresit undeva imi cer scuze.......
Daca eu am reusit sa cresc o "fata"cu cei 7 ani de acasa...........atunci va fi bine dar astept sa vi cu "baiatul"tau acasa sa o ceri ......sa vedem..........................nu asa fara acordul parintilor...........
Caz......azi am vizitat locul de unde am luat pestii eu mici....si mirat pentru ca acolo traiesc in "conditii"mult mai proaste decat la mine au acesi dimensiune.....proprietarul de acolo ii hraneste numai cu hrana congelata mix unguresc de icre creveti si larve rosii....sau larve rosii fara nimic vegetal....si totusi au crescut in acelasi ritm ca la mine in bazin...eu UV filtrare superioara,bazin mai mare HRANA diversificata tetra sera jbl...+hrana congelata....au aceasi marime..................deci?oare e mult mai ok hrana congelata in special larvele astea rosii????
Sa "ne"traiasaca............................... Nu?
Si pe mine ma intereseaza acest subiect....
Mancau mult si "repede" ce sa spun daca e vreunul de la mine sa ii stapanesti sanatos...marius baiatul de la sighisoara a adus un nou lot de oscari toti tigru dar mie mi s-au parut ca nu sunt in cea mai buna forma a unui oscar.......daca mai ai ceva probleme cu ei anunta-ne...la mine mancau inima de vita si granule jbl...dar acum cu incredere ii poti trece pe rame care cred ca e o sursa destul de buna de hrana pentru ei...bafta si apa limpede si multi pui de oscar...
Multumesc de sfaturi pana acum mi-au fost de mare ajutor......mai este ceva larve de tantar cred ca sunt cele rosii congelate cum merg la africani?

Forum Index » Profile for kinderu » Messages posted by kinderu
Go to: