[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rachim
Forum Index » Profile for rachim » Messages posted by rachim
mai am o intrebare. in timpul ciclarii se schimba apa??
multumesc pentru raspuns. mai astept si alte pareri.
MA PREGATESC SI EU SA PUN PRIMUL MEU ACVARIU LA CICLAT SI DEOCAMDATA NU AM PLANTE. AM CITIT UNDVA CA E POSIBIL SA AM PROBLEME CU ALGELE DACA NU SUNT PLANTE. MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT?
image
FISURA ESTE SUB LIPITURA INTRE LATERALA SI BAZA.
image[/img]
image[/img]
momentan nu am aparatul foto acasa.sunt schije foarte mici. una singur ma ingrijoreaza care e pe colt si pare a fi o fisura inchisa. o sa postez maine niste poze.
in timp ce am curatat acvariul l-am ciobit pe una din laterale pe muchia de jos, nu este f rau. credeti ca mai tine??
cam scump slefuitu la noi e 1.5E/ml.
ce preturi ai la cele 2 mici????
FOARTE FRUMOS!!! SPOR LA TREABA SI MAI DEPARTE.
pacat de pesti. inainte sa iti mai cumperi alti pesti incearca saiti cumperi un acvariu si citesti pe acest forum ce trebuie sa faci. un acvariu trebuie lasat la ciclat.
in ce acvariu ii ti??
cum facem sa luam legatura? da-mi un nr de tel sau o adresa de mail.
cat vrei pe acvariu cu tot ce e in el dar fara masa?
CEGROSIME ARE STICLA?? ARE INTARITOARE??
PAI ITI CUMPAR EU O PLANTA DE CARE VREI TU.
mai e valabila oferta???
SAL EU SUNT DIN PITESTI. INCA NU AM UN ACVARIU DAR IMEDIAT DUPA SARBATORI URMEAZA SA IMI FAC UNUL DE 180L. DACA MAI RAMANE CEVA
PANA ATUNCI SUNT AMATOR.
Credeti ca e suficient ca pt un acvariu dimensiunile de mai sus (80x45x45) este buna sticla de 8mm sau sa pun de 10.

Forum Index » Profile for rachim » Messages posted by rachim
Go to: