[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: soare
Forum Index » Profile for soare » Messages posted by soare
stau in bucuresti... cartierul titan... aproape de faur poarta 4 .. am 18 ani... si am avut primul acvariu la 13 ani.. l`am dat pt ca am racit rau intr`o iarna...si un doctor i`a zis lu tata ca sigur de la acvariu e...(lol)... dupa aceea am mai avut o data dar am avut casa inundata... din cauza celui de deasupra... si atunci tot tata a influentzat ..dar mi`a ramas in sange...si acum vreau sa ma apuc din nou.. se pare caam inceput cu stangu....
da din pacate are 60 inaltime.... o sa il umplu doar pana la 50... si o sa il intaresc...sper sa tina...acum nu prea mai am ce face... si nici unde sa il dau ..sau macar geamurile.... ca mi`as face altu...dar asa sa il arunc pe asta...nici nu ma gandesc... ORICUM stau la parter mai dati`mi vesti incurajatoare va rog...
Bun eu m`am hotarat... o sa il intaresc...si sper sa faca fatza... asta e greseala mea...acum ce as putea face??? daca as avea cui sa il dau as face`o.... sunt sanse mari sa reziste?????? .. imi asum riscu...oricum toamna trecuta am mai fost inundat... de veciunu....de deasupra...
da...gasisem alea inainte sa postez.... decipana la urma....cum e....mai pun un geam... ..explicati`mi si mie in 3 cuvinte...
mi`am facut si eu un acvariu...de 80x60x40 aproximativ 200 l am pus geam de 6....dupa ce l`am umplut prima oara geamu din fatza si din spate...s`a curbat putin....destul de putin...dar nu vreau sa risc...am auzit ca exista un intaritor..... vreau si eu sa imi explice cineva ...cum trebuie facut....si cam cat m`ar duce $$$ ....MULTUMESCMULT.....

Forum Index » Profile for soare » Messages posted by soare
Go to: