[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Santa
Forum Index » Profile for Santa » Messages posted by Santa
Toate bestiutele care erau in plus s-au dat asa ca se poate inchide. Multumesc de gazduire.
Ai PM cu detaliile.
Va rog sa imi trimiteti numerele de tel, probabil sambata voi pune pachetele.
Tinem legatura prin telefon sambata dimineata.
E ok dar nu pot mai devreme de weekendul viitor, in timpul saptamanii imi e imposibil. Mai e cineva din CT care vrea asa ca probabil voi trimite ambele pachete cu acelasi transport. Lasa-mi pm cu un nr de tel si mai discutam pe joi incolo.
Am avut experiente foarte triste cu Posta Romana, cu pachete rupte, sparte sau care in loc de 2-3 zile au facut o saptamana pe drum. Pe vremea asta chiar nu vreau sa risc.
O sa incerc sa pun si niste poze cu bestiutele in curand.
Dau in spatiu familie de red cherry de 30 de indivizi la pretul de 20 ron. Sa mai populeze si acvariile altora ca de bine ce la merge s-au inmultit ca soarecii si mi-au mancat urechile. Nu trimit prin posta pt ca nu stiu daca rezista pe frigul asta, in rest sunt deschis la sugestii in legatura cu transportul.
Buna, am 31 de ani si de ceva timp am dat in boala asta. Acum am un acvariu moly, xipho si ceva sanitari si cam de un an si jumatate un altul mai mic cu creveti.
Bine v-am gasit.

Forum Index » Profile for Santa » Messages posted by Santa
Go to: