[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu

Din nefericire eu trebuie sa mai astept. Inca nu am reusit sa termin cu luminile in acvariul mare... iar in cel mic nu mai am loc sa arunc un ac.

O sa te contactez dupa ce am lumini.

Salutare,

Avem si capac... lacuit frumos.
Acum ramane sa faca Radu luminile saptamana urmatoare.

Intrebare de 100 de puncte:

Cum fac sa mut coralii din acvariul mic ? Luand in calcul aipastia care este ea

Cum este mai bine ?
Oare cat coasta euphilia aia ? O mai fi de vanzare?
)) si are si ochii mai bulbucati.
De la atatata holbat la corali cred.
Deci au venit cum au putut ma si ele.
Ce sa faci viata e grea la oras.

Acum incepem celalata parte.... elful ala vad ca o zguduie.... mai ramane sa ma iau de Radu.

Vedem....
Dupa lupte seculare... au venit si ledurile.
Mai bine mai tarziu decat niciodata !
Io cred ca daca il dicleste se pune pe cochilie si ala e ! Nu are unde sa mai fuga.
Eu am un specimen exact ca al tau.
Vad ca sta linistit... fura mancarea la anemona si bantuie prin acvariu. Deocamdata nu are ce corali sa manance... dar daca ajungem la asemenea ceva... e clar ca il fac bucati sau il trimit cu recomandare ptr SURI
Salut,

De ce trebuie sa renunti la el. Nu de alta dar am si eu unu deca cateva zile... sa stiu la ce sa ma astept

Zsido wrote:
r_o_n_i wrote:Inainte sa va faceti calcule tineti seama ca pretul este pe polip

http://www.zoaaddict.co.uk/
Pe site spune ca livreaza oriunde in Europa cu aprox 35 £.

Am vorbit cu Jhon si mi-a spus ca trimite si in Romania,transporul costa 25 lire pana la mine in cluj si ajung in 24 de ore din momentul comenzi,preturile mi se par mari dar are niste piese de imi vine sa mor
Daca intra niste bani pe la mijlocu luni viitoare atunci o sa ma bag la o comanda de niste fraguri....

Daca se mai baga cineva din Bucuresti ma bag si eu la cativa !
Deci am mutat-o ieri ! Acum sta in acvariul mare singurica si fara lumina.

Vad ca a inceput sa se hidrateze mai bine ! Sa speram ca se si deschide in curand.
Oameni buni. Daca sta inchisa de cateva zile ! Normal ca nu mananca.
Problema este ca .... vreau sa o mut in acvariul mare. Am intrebat mai sus ceva.

Este simplu. Da sau nu. Nu stiu cat au nevoie de lumina si cum si in ce fel.... si prefer sa o las fara lumina si intr-o apa mai ok... decat sa ii cante popa.

Este modelul asta http://commondatastorage.googleapis.com/swf_product_images/318_a23.jpg !!
Doar ca eu nu am apucat sa vad daca are varfurile la bule mov.
Ricardo este cea luata odata cu Chelmonii lui Radu.

Intreabarea era daca o sa vrea sa traiasca fara lumina ceva saptamani.

Pfff.
Eu am cumparat una alba mare frumoasa. Nu imi place cum se comporta. De cateva zile sta inchisa si tot se misca. Nu ii convine locul. Povestea este ca ar trebui sa le mut in acvariul mare... dar acolo inca nu am lumini... nu stiu cum rezista fara lumina.
Plus ca pe asta mic l-am cam neglijat si sunt nitritii mari asa ca o inteleg si pe ea.
Nu stiu ce sa fac... ai idee daca supravietuieste 1-2 saptamani fara lumini ?
Neah. Intre timp mi-am dat seama de alte lucruri.
A fost otravita dar nu de euphilia. Aveam o lampa cu picior care era dintr-un material... fier sau fonta nush. A oxidat si in apa au ajuns mizeriile.
Am mai pierdut si ceva corali... pacat de ea.
Eu astept vara ;)
Salutare.

Ce melci si la ce pret ?

O zi faina.
koala wrote:Am 2 stele de nisip... si ma gandeam ca fac un gheseft.
Da', n-ai cu cine... niste tarani!

Sa faci un ce aia ?
Vad ca toate iti merg bine !

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: