[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andrei..
Forum Index » Profile for Andrei.. » Messages posted by Andrei..
ok dar tot e suportabil , mai ales acum cand trebuie platita ultima taxa de facultate )) . Deci ma poti ajuta ? ce sa pun pe pietre si pe radacina asemanator cu moss-ul , si cam ce pesti , si cati (am citit si marimi/volum de apa ) ar fi indicat. As vrea si 2 de-aia mici si rosii care stau pe fund..un fel de raci asa nu stiu cum se cheama se potrivesc ? Mersi
am citit toate ghidurile . Nu pare scump deloc , 30 lei filtru de apa+aer (2in1) si destul de micut , 35 fertilizant si nisip special pt plante , plante din pacate nu am gasit decat unele banale , pe la 7 lei , in total fara lampa si fara incalzitor ma ajunge pe la 100 ron .
AM inteles , mersi de raspuns . Iti trimit pe pm adresa unde sa-mi trimiti acvariul de 30 l ?
Salut , vreau sa-mi fac un miniacvariu si am nevoie de ajutorul vostru . Acvariul are marimea L30 , l 15 , h20 , ia volumul total este de 9 litrii. Am vrut sa cumpar moss dar nu am gasit nicaieri . Problema este ca nu stiu ce alt fel de planta sa pun pe o radacina sau pe pietre pentru a avea acelasi aspect ca mossul , Ma inereseaza sa nu fie nici prea pretentioase , pentru ca in acvariu e greu sa inghesui si filtrul de aer/apa si incalzitorul . De asemeni nu stiu nici ce pesti sa pun , ma intereseaza sa fie mai multi si mai mici . Ma gandeam la gupi sau la niste pesti mici , rosu cu albastru , neon cred . momentan schimbarea acvariului nu este o idee deci trebuie sa gasesc si o lampa. Am gasit in magazine leduri care se lipesc de geamul acvariului dar era la 50 lei , cam mult pentru bugetul de care dispun momentan. Multumesc

Forum Index » Profile for Andrei.. » Messages posted by Andrei..
Go to: