[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mosu
Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
geovdovi wrote:Arata excelent noul forum. O sugestie daca se poate: orice titlu incepe cu litera mare. "Cea dintai comunitate a acvaristilor".

Hai ca asta a fost simpla. Am reparat repede
Multumesc!

Platforma mai suporta niste goodies, analizam in ce masura merita sa le implementam.
Singurul lucru prost este ca deocamdata galeria o sa functioneze in mod read-only...
Or mai fi si altele poate le mai semnalati voi si vedem ce se poate face.
Acum ar trebui sa se poata posta
S-a actualizat si DNS-ul..

In zilele astea vor mai fi disfunctionaliati... si probabil unele mici perioade de nefunctionare: se mai fac unele corectii, integrari....
Incerc sa gasesc o solutie si pentru galerie.

Din seara asta forumul o sa fie oprit pentru niste 'lucrari' de mentenanta.
Durata estimata:
2-3 zile.
ii iau eu
ajung in Buc luni, pe la 12-13
n-au mers pt ca am avut nonochloropsis preserved, nu vii
Apoi am avut rotiferi dar eu nu stiu daca erau vii sau nu, daca a ajuns ceva dupa ce au calatorit 8-9 zile ...

acum am chisti, o sa urmaresc la microscop ca stiu cum arata cei uscati
prea cinstita adunare,
pe onor va spun ca:

Wallachian exagereaza spunand in repetate randuri, eu am primit un singur mail :
Date: Wed, 6 May 2009 23:48:30 +0300

Deasemenea va mai arat aici, sub cuvant de onor, un rand din cartea nemuritoare a administrarii:

Val wallachian is active = 1 2009-05-08 05:53:16

Adicatelea, in traductie libera, userul Val, cu puterile lui nemarginite, si in intelepciunea sa, la data aratata mai sus (la o zi si 6 ore jumate dupa cererea de pe mail) a activat contul reclamantului.

Cer indulgenta dumneavoastra, daca nu am raspuns la mail intr-o problema rezolvata deja, in acea perioada, dupa amintirile mele, fiind si ocupat si mai mult precat prin cele 4 zari, cu treburi.

Tin pe aceasta cale sa [DA] multumesc pentru increderea acordata.
Acestea le -am constatat cand am cercetat situatia de fapt a reclamantului, si am constata ca userul era deja activ. Situatie care m-a indemnat sa cercetez jurnalul de bord, astfel luminandu-se toate, drept pentru care v-am spus si domniilor voastre povestea de-a fir a par asa cum a fost ea.
Pesti marini prin posta triumisi de afara, nu cred ca se poate... Nici un site nu o sa-ti trimita (behaie negresit).
Multumesc Batrane! Microscopul e OK, acum sper sa ma tin de treaba )

Am reusit sa vad carcalacii (Barchionus sp) , dar din aia uscati Macar stiu cum trebuie sa atrate. Culturile mele s-au dus dracu, pun una noua la facut
Multumesc lui Ovidiu (Pulizer) pentrui oferta de a-mi trimite un microscop, si lui Alef0 de la care am si primit cu imprumut (ere mai simplu, fiind din Bucuresti). Am sa postez si la topicul cu clownii.
bogdan94 wrote:eu as vrea sa-mi fac un acvariu de 3L cu HC, tot dry start, dar cum nu am alt substrat fertil inafara de pamant de flori, o sa pun de asta si o sa il las asa pana se indeseste tare covorul de HC, sa nu mai lase sa se ridice resturi din pamant cand il umplu cu apa...

Apropo, probabil va fi umplut cu apa numai pentru poza...

Atunci nu este ACVARIU. Ce vrei tu sa faci s-ar numi GHIVECI cu HC.
dar cu dry start nu se presupune sa astepti pana se impadureste tot substratul? Adica pui ce pui planta de covor, astepti sa se indeseasca si apoi o convertesti. Ca imi pare cam golas in poze.
inchiriez sau cumpar microscop
trebuie sa poti vedea cu el organisme de 100-200 microni (rotiferi)
poate faci niste poze cu starttul acvariului.. si in timp
N-are nimeni in bucale un microscop?
http://www.applesnail.net/content/multi_languages/romana.htm
din articolul succint (prezent si pe site) puteti afla ca doar dupa aspectul fizic este greu/imposibil sa ii determini sexual.
+Sanitarul+ wrote:caluselul de mare, este de apa sarata? dar un mic crab ? :veselred:

Daca te mai avanti sa scoti d'astea din putzul gandirii, oamenii or sa creada ca iti bati joc de ei, sau ca iti bati joc de timpul lor. In ambele cazuri vei fi banat. Filtreaza si tu intrebarile sa nu fie de gradinitza.
heh la acvariu marin te-ai gandit?
2 clowni... niste piatra vie, etc sau poate de ce nu calutzi de mare
Carja Ioan wrote:
mosu wrote:Am avut si eu Tetratec-uri Toate au obosit in timp, dupa ~1 an aveau debit la jumate, dupa 2 la max 30%.
De ce dreaq se intampla asta?
Pentru ca se foloseste ca filtru mecanic (gresit) si se colmateaza? Ai masurat debitul fara material filtrant si scazuse la 30%? Atunci trebuie verificata fulia. Se poate sa se roteasca paletele mai incet decat magnetul pentru ca s-au dezbinat.

pai eu vad inauntru un ax ceramic, care e drept, niste palete puse pe ceva metalic, ca un ..rotor (?!)

filtrul oboseste si fara material filtrant in el.

Ma rog, a avut ceva ceramica mare si carbune activ, antiphos. ..dar ce dracu, pentru asta e facut.
Nu stiu cum ai acces la fulie (exista asa o parte inlocuibila?!)

Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
Go to: