[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: piciul
Forum Index » Profile for piciul » Messages posted by piciul
Salut,cum se deosebesc masculi de femele la urmatoarele speci:
-xipho
-molly
-sanitari
-guppy
-scalari

multumesc!
scuze nu am vazut ca sa mai deschis un topic cu melci!
De cateva zile sant invadat de melci,cred ca invazia sa produs odata cu introducerea unei plante in acvariu!
Sant buni de ceva acesti melci iar daca nu sant buni cum pot sa scap de ei?

O zi minunata va doresc!
piciul
Multumesc pentru primul sfat primit.

Sant din Bucuresti si chiar daca nu am inca o poza a acvariului am atasat cateva cu rezistentele model TERMAL COMPACT PRE-SET 50 Watt doua bucati si filtrul de apa model FLUVAL 2 mod.204014 5Watt.Pe capacul acvariului este inscriptionat JUWEL AQUARIUM cu doua lampi cu neon de 20 Watt.

image
image
image

Cum scriam si in primul meu post si cum reese si din pozele atasate sant folosite dar functionale
Acum cateva luni am primit un acvariu de 110l de la un prieten care contine instalatie de iluminat,instalatie de filtrat apa si doua rezistante si acum vin cu intrebarea(rile) de baza:

1.Pot folosi apa de la robinet si daca da in ce mod o pot folosi apa de la robinet?
2.Am fost pe malul Argesiului si am luat dintr-o balastiera ceva pietris (3-6 mm diametrul pietrelor) pot sa folosesc ca substrat bineintales dupa ce il spal?
Despre plante nu va pot spune mai nimic inca mai caut !
Iar daca ma intrebati cam ce speci de pesti vreau sa cresc nu va pot raspunde,cred o specie care sant rezistenti,nepretentiosi!

Astept sfaturile voastre!

Va multumesc!

piciul

Forum Index » Profile for piciul » Messages posted by piciul
Go to: