[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: icet
Forum Index » Profile for icet » Messages posted by icet
Multumesc.
Vand acvariu Eheim AquaPro MP 60.Pachetul este compus din:

-filtru intern Aquaball Eheim 2208
-termometru aplicat pe geam
-incalzitor Jager 50W
-capac cu iluminare 1 x 15 W

Dimensiunile acvariului sunt Lxlxh - 60 x 30 x 35 .Grosimea geamului 5 mm.A fost folosit aproximat 1 an si inlocuit cu unul mai mare .

Pretul este de 200 lei usor negociabil.Contact 0744 831 580.
S-a dat . Multumesc.
Vand Bacopa .Sunt multe fire , aproape o galeata de 10L .
Pret 20 lei
Valabil pana Luni 04.07.
0744831580
pajeroking stiu si ai dreptate dar ai mei sunt obisnuiti.Scalarii ii am de pui si erau 4 la inceput.Pe vremea aia nu stiam exact ce si cum e cu ei si am vrut sa scap de vivipari ca traiau putin,Asa am ajuns la scalari.Astia acum au vreo 6 ani,am avut si ponta de la ei deci pot sa zic ca s-au acomodat cu conditiile mele.Intre timp am mai aranjat un pic plantele (tuns) asa ca namila aia e ceva mai mica
Am in plan sa trec la un acvariu mult mai mare dar nu stiu daca o sa reusesc anul asta,asa ca de la garsoniera vor tece la vila
Nu pot renunta la ei mai ales ca ii am de ceva ani buni.Astept ca varsta sa-si spuna cuvantul Sa mai spun ca in primavara anului trecut erau 4 ??
Va multumesc baieti.Intradevar cam micut spatiul dar pe moment trebuie sa ne multumim cu ce avem
Multumesc la fel.Sper sa fie si mai multa verdeata pe viitor
Multumesc pentru sugestie.Sper sa fi reusit...

image image
Imi cer scuze dar nu stiu cum sa pun poze
Salut, sunt de ceva timp pe forum si nu m-am prezentat inca.Asa ca o voi face acum.
Ma numesc Florin si am acvarii de ceva timp dar acum mai am doar unul in folosinta.
Este un eheim MP 60,plantat moderat iar ca locatari mai am 2 scalari,2 zebre,un ancistrus si un corydoras.Sper ca pe viitor sa revin la unul de cel putin 200 L si sa fie bine plantat.

Forum Index » Profile for icet » Messages posted by icet
Go to: