Message |
|
|
 |
|
Un fel de paparat, nu ?  )
|
 |
|
Telenciclopedia care esti, mersi  ))
|
 |
|
O sa merg pe varianta ta, numai sa il gasesc. Saptamana viitoare dau drumul la constructia sumpului si la tevaraie si tot atunci o sa ma uit dupa gratar 
|
 |
|
Nu sunt stresat stai linistit, ma amuz doar. Cat despre Romica Jurca, e prietena mea, ne-am mai auzit noi si in alte dati  ))
|
 |
|
O intreaga tehnologie pentru 1m de creanga  )) Si distractia nu s-a terminat pentru ca mai am 5-6 cioate mai scurte.
Vorba aia, arta cere sacrificii, chit ca dorm pe balcon dupa cum spuneam  ))
|
 |
|
Deci peste 1h o scot
|
 |
|
koala wrote:Nu te chinui cu fiertul, ca n-ai sanse...
- curata bine de tot, toate partile putrezite,
- las-o la inmuiat, in cada, vreme de 1-2 saptamani.
Aia e tot... o sa faca "muci" pe ea, in prima perioada.
Tu cred ca vrei sa dorm pe pres pe balcon  ))))
|
 |
|
Aici am o problema. Cum dracu fierb eu toata cioata asta? Momentan o am in cada cu apa la max 70 grade cat face centrala. Mai mult..
|
 |
|
radu_dragan wrote:O po?i fierbe intr-o craticioara de sup? Arata bine dar savedem cumva cu decorul. Hai mai repede ca am clientela la geo ?i. ...
Nu stiu ce craticioare de supa ai tu, dar buturuga asta are cam 1.5m lungime  )))
@koala: mersi
|
 |
|
In acest w/e am dat o tura prin Curtea de Arges manat de 2 lucruri: sa-mi vad neamurile si sa caut ceva lemne pentru tovarasii cu inotatoare. Dupa o sambata plina de gratare si pahare de tuica cam multe ce-i drept) am plecat la colindat pe ape. Dupa vreo 2 ore de cautari rezultatele erau dezastruoase : cateva lemne scurte, domestice ca sa zic asa. Inainte de plecare am mai facut o incercare in alta zona si spre surprinderea mea am dat peste Sfantul Gral:
Si se pare ca nu sunt singurul care are aceasi parere
|
 |
|
Trebuie sa recunosti ca e un talent si asta  )
|
 |
|
L-ai bagat la solar ?
|
 |
|
koala wrote:E clar ca tre' sa angajezi un fotograf! 
Buna asta  ))
|
 |
|
Aquadecor.rs sunt cei cu background-ul.
Revenind la partea de filtrare am mici emotii la capitolul cu deep sand filter pentru ca rand pe rand cei care au vrut sa foloseasca aceasta metoda au renuntat la ea 
|
 |
|
57x220cm - 284 Euro
|
 |
|
Florian kovac il chema pe tipul de la ei. Inainte sa dau comanda i-am trimis o poza si un video cu ce as vrea eu sa iasa si abia apoi am comandat 
|
 |
|
koala wrote:Pai, plm, si pozele aferente unde sunt?
Sau, ai impresia ca ne multumim doar cu vorbe?
Poate nu gaseste incarcatorul de la bateria aparatului  ))
|
 |
|
Acu sa vedem ce iese. Nu de alta, dar nu am ales nici un model anume dupa site-ul lor. E o combinatie intre cateva modele de la ei, poze de pe net si, sper eu, inspiratia lui florian 
|
 |
|
Decorul l-am comandat de la aquadecor, tov. sarbi. Am vorbit si cu ala de la mures al tau, dar am ales sa merg cu vecinii nostri desi au fost mai scumpi cam cu 40%.
|
 |
|