Alex Florian wrote:... Aveti vreo recomandare de un kit acvariu marin sau ce ar trebui sa cumpar pentru un nano acvariu marin?
Ca si vietati in el, as vrea un clownfish (clasic), un crevete, cativa melci si poate o steluta de mare. ...
Steluta aia este mai "dificila", asa ca poti renunta la idee... in rest, totul se poate face cu buget minim.
Uite cum am inceput eu: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19467.page Citeste topicul (si rubrica) si apoi revino cu intrebari concrete.
- Sistemul va functiona perfect atata vreme cat ai grija ca schimbul de apa sa fie constant. Adica, sa nu-l lasi "sa se usuce" (pentru ca se va dezamorsa).
- In ceea ce priveste picuratorul, nu conteaza din ce este facut pentru ca el va sta DEASUPRA apei!... du-te la Gardena si vezi ce au baietii aia.
Sfatul meu este sa iei mai multe modele de picuratoare si sa vezi cu care te intelegi mai bine.
La o adica, poti folosi furtun si robinete de la instalatiile de osmoza.
Hehe, ce bazin dragut! Sa iti traiasca baboii... la "conconiusi" e usor de diferentiat: masculii sunt mai mici si mai "zvelti" si mai "colorati"... femelele au burta mare si sunt mai "spalacite".
Pestii vor depune intotdeauna, atunci cand "le vine vremea"... nu te stresa, ca ei vor gasi un loc unde sa lase icrele.
Pe geam, pe termometru, pe filtrul ala care se vede in spate... oriunde.
hauptmannclaudiu wrote:... Dupa o perioada in care a gazduit chiclide americane, acvariul meu 180x50x55 s-a transformat in mult visatul plantat. In momentul de fata acvariul are 2 luni. Se dezvolta incet, dar frumos. ...
Nici nu vreau sa ma gandesc la ligheanu' de mui pe care l-ai luat de la nevasta... cand a vazut ce-ai facut in baia "ei". Plm, eu sunt plecat de-acasa (am lasat soacra in casa si noi ne-am mutat in alta parte) si nu stiu ce fac baboii mei.