| Message |
|
|
koala wrote: parca vad ca ma intorc la cichlidae. Firu' vietii!
In sfarsit  , asteptam
|
 |
|
|
|
In afara de latime restul cotelor sunt bune, la profunzime nu ar strica 10-20 de cm(macar)
|
 |
|
|
|
Foarte placut
|
 |
|
|
|
Mai trebuie sa aiba in vedere pe langa conditii(hrana, temperatura, igiena, calitatea apei) si dimensiunile bazinului: altumii nu sunt scalari, daca nu le asiguri volumul si spatiul necesar nu se vor maturiza cum trebuie. Inaltimea minim 70 de cm la acvariu cu latime si lungime proportional, altfel vor fi niste "piticanii"
|
 |
|
|
|
Frumos
|
 |
|
|
|
Frumos, relaxant
|
 |
|
|
|
Superb
|
 |
|
|
|
Eu am folosit Aquili(cu NPS) vre-o 12 ani, normal ii schimbam cartusele cand era cazul: apa nu a avut miros nicodata si a mentinut-o cu ph7 si preparat-o de la tds0. A nu o foloseam decat odata pe saptamana, de la o utilizare la alta ramanea cu apa in ea
|
 |
|
|
|
Fain si echilibrat- asta e un mare plus
|
 |
|
|
|
Are dreptate cere un reset
|
 |
|
|
|
Daca nu sunt in conditii prea bune, normal se fac de 40-50 de cm
|
 |
|
|
Fadds wrote:Nu stiu de unde ai auzit chestia asta
 Nu am avut nevoie "sa aud", unii au trecut demuuult prin ce treci tu acum
|
 |
|
|
|
Oxigenarea apei acvariului se face cel mai bine prin valurirea suprafetei prin curent de apa, nu cu pietre de aer desi asa face mai tot poporul
|
 |
|
|
|
Faini, probabil iti vor reamenaja in permanenta nisipul, dar asta face parte din farmecul lor
|
 |
|
|
|
Ancistrusii(ca de altfel toti pestii) nu se tin cu cufere, machete de corabii, plante artificiale sau alte kitsch-uri de prost gust. Ideea in acvaristica e de cat mai aproape de natura(lemne, pietre naturale, plante vii) nu sa fii cat mai departe de ea. La ancistrusi hrana de baza fiind celuloza o radacina naturala e benefica chiar necesara. Da le plac ascunzisurile dar daca se poate din :lemne, pietre sau nuci de cocos golite
|
 |
|
|
|
Doza ce o foloseam era intre 40-70 de ml/100 de litrii, maximul l-am folosit doar cand am avut o infestare cu white velvet grava in acvariu-a fost cu efect benefic si nu a afectat coralii, dar pe atunci aveam doar moliciuni
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pe unele forumuri de afara se vorbea mai demult de fixarea lor de piatra cu adeziv, eu nu am incercat, nasol e daca le prinde pompa: praf iti face acvariul
|
 |
|
|
|
Ce China, anul asta am avut un colet din Franta pus la inceput de decembrie 2020(ca sa ajunga de sarbatori), l-am primit la sfarsitul lui ianuarie e drept ca prin FUCKING Posta Romana! Coletul era zob la modul ca mai era bagat intr-un sac(banuiesc ca sa nu se imprastie), arata de parca ar fi fost folosit pe post de sac de antrenament la o sala de arte martiale la propriu. I-am spus numai "de bine" la cel care l-a adus si la institutia al carui angajat era
|
 |
|
|
|
Cauta mixtura pentru pesti marini, sunt N feluri de combinatii, daca nu gasesti ia congelate pentru marini si le combini
|
 |
|
|