Message |
|
Vand guppy 1 leu bucata cantitate maxima 100-150 buc , coada rosie corp albastru/negru coada rosie corp 1/2 rosu , snake skin , galben cu negru , imperiali ( nu trimit in tara)
|
 |
|
Imi pare rau ca am folosit aceasta formulare , care e mai greu de inteles .......... o femela de guppy de ex 7 luni va fi mai mare decat un mascul din acceasi serie ( nascuti din acceasi femela in acelasi timp)
|
 |
|
Vand guppy juniori generatie octombrie 2009 - 2 lei , la 5 buc 1 gratis , sau pentru comenzi mai mari plante bonus
|
 |
|
Sau ai ceva cu noi???
|
 |
|
In primul rand salut si bine ai venit .... Iar pentru minnardydh 6-9 chiar ti se pare apa dura???
|
 |
|
La guppy femela , genetic vorbind ,este mai mare decat masculul , deci trage si tu o concluzie
|
 |
|
Da este ok nisipul de rau ( nisip de contructii cum ii spui tu ) dar sa il sterilizezi prin fierbere inainte . Sa incerci separarea petrisului de nisip ....... nisip jos pietrisul deasupra , o sa iti faciliteze sifonarea
|
 |
|
Numele meu este dany sunt din constanta 24 ani , mandru poseser a 3 acvarii 120l , 50 , 25 . Pestisori : guppy , xipho , moly , tetrazona , SAE , cory , neoni . Plante : Echinodorus , ceratopterys cornuta , cryptocoryne wentii moss , cardamine lirata , valisneria si cateva necunoscute Am inceput cu primul acvariu la varsta de 10 ani
|
 |
|