Message |
|
Repostat cu corecturile de rigoare
@elven: deocamdata sunt multumit de lumina. Ciudat este ca pe ambele (proiectoare si banda led) scrie lumina rece, insa banda led bate spre albastru pe cand proiectoarele spre lumina calda
@rick: Multi pesti din familia geophagus sunt frumosi  Legat de red tapajos sunt luati de la userul radu_dragan
|
 |
|
Dupa o masuratoare de nitriti si pentru a scapa de mucusul de pe creanga, aseara am bagat 5 pomacea si gibigepsul din celalalt acvariu. Sa ii vad cat de vrednici sunt  )
|
 |
|
Culmea ca azi am testat si eu in militari, 7.5 spre 8
|
 |
|
Am rezolvat deja 6 buc red head tapajos si daca nu gasesc altifrons ( e drept ca si surinamensis imi plac) ma orientez si spre alti sud americani mari
|
 |
|
Nu gasesc Geophagus Altifrons asa ca ma gandeam la Acarichthys Heckeli. A avut cineva ?
|
 |
|
La cat sunt de frumosi parca imi vine sa le las lor noua casa  )
|
 |
|
Foarte misto ce ai tu aici
|
 |
|
Cumpar echinodorus amazonicus si eleocharis vivipara.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Parca am ceva emotii vis-a-vis de biroul pe care sta acvariul 
|
 |
|
Are cineva de vanzare sau stie de unde pot face rost?
|
 |
|
Ancamarketing wrote:
Tre sa mai fac si un sump cândva ca sa fiu Acvarista cu acte in regula
Sa vezi distractie cand il faci pentru prima data  ))
|
 |
|
Dan P wrote:Eu as taia buturga in doua si as pune-o ca pe niste coloane grecesti  .
Nu dati cu pietre
PS la cat e de frumos acvariul imi vine sa iti donez Severumii mei .
Intai sa ma vad eu cu ai mei mutati si pe urma vorbim de donatii  )
|
 |
|
Cu creanga asta a fost o adevarata aventura pentru ca nu a vrut neam sa stea scufundata. Am facut prostia sa subestimez partea cu plutitul si a reusit sa-mi dezlipeasca sarmele prinse cu silicon de fundul acvariului. Ca sa o mut trebuie scos nisipul, apa, lipite alte sarme, samd. In concluzie, va ramane pe pozitia actuala si ma voi juca cu celelalte detalii 
|
 |
|
E la maxim spre dreapta, atat de lunga este si nu am vrut sa tai din ea
Trebuie sa ma gandesc bine ce plante sa pun si cum
|
 |
|
Mersi frumos. Proiectoare 20w 
|
 |
|
|
 |
|
De ramas ramane cu siguranta asta, ramane de reglat acum lumina, plantele si lemnele 
|
 |
|
El nu este executat rau, chiar din contra. Doar ca nu da la fel de bine cu ciclide americane cum ar da cu ciclide africane 
|
 |
|