[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon

@elven: deocamdata sunt multumit de lumina. Ciudat este ca pe ambele (proiectoare si banda led) scrie lumina rece, insa banda led bate spre albastru pe cand proiectoarele spre lumina calda

@rick: Multi pesti din familia geophagus sunt frumosi Legat de red tapajos sunt luati de la userul radu_dragan
Dupa o masuratoare de nitriti si pentru a scapa de mucusul de pe creanga, aseara am bagat 5 pomacea si gibigepsul din celalalt acvariu. Sa ii vad cat de vrednici sunt )
Culmea ca azi am testat si eu in militari, 7.5 spre 8
Am rezolvat deja 6 buc red head tapajos si daca nu gasesc altifrons ( e drept ca si surinamensis imi plac) ma orientez si spre alti sud americani mari
Nu gasesc Geophagus Altifrons asa ca ma gandeam la Acarichthys Heckeli. A avut cineva ?
La cat sunt de frumosi parca imi vine sa le las lor noua casa )
Foarte misto ce ai tu aici
Cumpar echinodorus amazonicus si eleocharis vivipara.
Uite 2 poze ca sa iti faci o idee. In coltul din stanga e cutia interna de la sump si aici se pierde cel mai mult din latime, iar in rest grosimea backgroundului variaza de la 3 cm la 12 in cel mai gros loc

image

image
image

image

image

image
Parca am ceva emotii vis-a-vis de biroul pe care sta acvariul
Are cineva de vanzare sau stie de unde pot face rost?
Ancamarketing wrote:
Tre sa mai fac si un sump cândva ca sa fiu Acvarista cu acte in regula

Sa vezi distractie cand il faci pentru prima data ))
Dan P wrote:Eu as taia buturga in doua si as pune-o ca pe niste coloane grecesti .

Nu dati cu pietre

PS la cat e de frumos acvariul imi vine sa iti donez Severumii mei .

Intai sa ma vad eu cu ai mei mutati si pe urma vorbim de donatii )
Cu creanga asta a fost o adevarata aventura pentru ca nu a vrut neam sa stea scufundata. Am facut prostia sa subestimez partea cu plutitul si a reusit sa-mi dezlipeasca sarmele prinse cu silicon de fundul acvariului. Ca sa o mut trebuie scos nisipul, apa, lipite alte sarme, samd. In concluzie, va ramane pe pozitia actuala si ma voi juca cu celelalte detalii
E la maxim spre dreapta, atat de lunga este si nu am vrut sa tai din ea

Trebuie sa ma gandesc bine ce plante sa pun si cum
Mersi frumos. Proiectoare 20w
Eh, si daca nu mai avem surprize cu acvariu care curge si mufe sparte sau alte d`astea iata si prima zi de functionare. Sper totusi ca a treia oara e cu noroc, ca altfel il opresc si pun un tapet cu pesti peste el si gata povestea

Banda led 100% + proiectoare
image

Proiectoare
image

image

image
De ramas ramane cu siguranta asta, ramane de reglat acum lumina, plantele si lemnele
El nu este executat rau, chiar din contra. Doar ca nu da la fel de bine cu ciclide americane cum ar da cu ciclide africane

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: